avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate cory1983

Activitate cory1983

acelasi contract, este data decizie pentru acest proiect
Buna ziua, Lucrez intr o institutie publica unde am un salariu de X lei, sunt intr un proiect unde am Y lei, X+Y depaseste suma de 8000 lei, este corect ca angajatorul sa nu imi mai acorde norma de hrana?
Multumesc,
multumesc,
Buna ziua,
Ca si sotie de diplomat in perioada de suspendare a contractului de munca pe perioada in care am insotit sotul la post se considera ca vechime in munca? Angajatorul nu vrea sa imi calculeze aceasta eprioada de aprox 5 ani, motivand ca a fost suspendat contractul de munca si nu au temei legal. In cazul in care exista o lege imi puteti spune? Multumesc,
Buna ziua, am inaintat angajatorului ( institutie publica) cerere+ prescriptie medicala ( rama+ lentile)+ factura pentru decontare. Angajatorul refuza decontare 1. Ca se deconteaza doar lentilele+ manopera.2. Ca nu au bani alocayi in buget
3. Ca nu exista procedura pentru decontare. Ce este de facut in aceasta situatie? Unde am facut ochelarii au spus ca nu au cum sa faca factura pe lentile+ manopera deoarece ei nu presteaza manopera.
Buna ziua, la locul de munca am castigat un proces pe drepturi salariale. Fiind in ccc, am solicitat adeverianta cu veniturile actualizate pentru a solicita recalculare indemnizatie. Angajatorul nu vrea sa imi puna la dispozitie adeverinta. Copilul face 2 ani in august, cei de la agentia de plati au spus ca pentru recalculare trebuie sa.merg cu adeverinta actualizata.Cum as putea sa il fortez? Precizez ca drepturile salariale castigate inca nu au fost achitate catre angajati.multumesc,
Multumesc de raspuns
Imi puteti spune in baza carui articol? Cei de la primaria unde are proprietatea refuza scutirea pe motiv ca adresa din buletin cu corespunde cu adresa imobilului ce il are in proprietate.

ynocentta a scris:

Beneficiaza de scutire obligatii fiscale la adresa unde detine deschis rol fiscal

Buna ziua, Tatal meu are certificat de handicap, are buletinul pe Bucuresti si proprietate in Ialomita ( unde a platit impozit). La ce adresa este scutit de impozit? La cea actuala din buletin sau la cea unde este proprietar?
Multumesc,
Multumesc
Multumesc de raspuns. Este adevarat ca momentan nu pot solicita deoarece inca nu sunt publicatete nomele? Am vb la agentia de plăți si acesta a fost raspunsul lor: puteti solicita doar dupa ce se publica normele pentru aplicarea legii.