avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate mirela_u

Activitate mirela_u

Multumesc pentru raspunsuri
Am o ruda care nu are mostenitori. Nu a platit impozitul apartamentului de multi ani. Daca platesc eu impozitul lui, pot intra in posesia apartamentului?
Cumnatul nu a făcut succesiune după moartea soției.. De aceea ma gândeam ca fratele ei ar fi moștenitor, cumnata neavând copii.
Dupa moartea cumnatului meu, cred ca moștenitori ar fi fratele cumnatului (adică soțul meu) și fratele defunctei, întrucât nu au copii. Ma intreb dacă fratele soției defuncte poate ataca testamentul.
Cumnatul meu a lăsat fiului meu( nepotul lui) un apartament în care a locuit cu defuncta sotie prin testament (la notar).
Poate fi atacat testamentul de alte persoane din familie, după moartea cumnatului?
Bună ziua! Cu mulți ani în urma soțul a luat un credit de nevoi personale, pe care l-a tot refinantat și plătim și acum după aproape 10 ani. Asa sustine soțul. Eu am aflat ca, de fapt plătim 1000 lei lunar pt ca a girat pe altcineva sa ia un credit, iar pe mine m-a mințit în toți acești ani.
Cum urmează sa divortam, iar el are pretenția sa ii dau bani pt cheltuielile pe care le-a făcut în casa, ma ajuta în vreun fel faptul ca am descoperit ca el plătește creditul altcuiva de atâția ani?
Multumesc
Bună ziua!
Locuim de 20 ani în casa pe care am moștenit-o de la părinții mei. Mai avem un apartament cumpărat imediat după căsătorie. Urmează sa divortam și soțul are pretenția ca în urma divorțului sa ii dau bani pt ca a investit și el in casa în care locuim.
Legal, poate avea aceasta pretenție?
Multumesc
Vreau sa amenajez o baie in casa de la curte. Daca unul dintre peretii bai este comun cu vecinul, trebuie sa am acordul acestuia pentru amenajare?
Aerisirea ( cu ventilator ) este in curtea mea, la cel putin 60 cm de usa vecinului.
Multumesc pentru raspuns,
Mirela