avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Activitate Gina Mihailescu

Activitate Gina Mihailescu

De pe o societate SRL as putea incheia un contract de donatie catre o persoana fizica pentru o masina?Ce implica aceasta?Ce-as datora statului?
De acord cu colegii mei,dar d.voastra ati semnat P.V. pentru luarea la cunostinta.Nu raspundeti de ceea ce a consemnat agentul constatator.Este adevarat ca puteati formula obiectiuni ce trebuiau consemnate de catre agent ,dar asta este.
In concluzie:cititi Ordonanta 2/2001 si formulati rapid(in termen de 15 zile)contestatie -plingere contraventiionala.Puteti invoca ca si conditii de nulitate a P.V -ului - data gresita a constatarii faptei si eroarea consemnarii a nr.masinii.Nu va poate nimeni garanta ca veti cistiga dar nu aveti ce pierde.Nu platiti taxa judiciara.
Procesul Verbal nu poate fi act de executare ci un act premergator executarii,eventual de constatare ce face parte din procedura executarii silite.
Cititi cu atentie ce scrie in acel proces verbal.Nu cred ca scrie ca se constituie a fi titlu executoriu.
Răspuns la discuția Servitute de scurgere a apelor
Calitatea procesuala o are Administratia Nationala Apele Romane -prin Directia apelor(de la locul respectiv),alaturi de Primarie.
Puteti solicita mutarea cursului de pe proprietatea respectiva,consolidarea (aratind chiar si cu poze,expertiza)si daune .
Va recomand ca inainte de introducerea actiunii sa luati legatura cu A.N.Apele -din zona respectiva,sa formulati si in scris nemultumirea dumneavoastra pentru a avea cit mai multe date pe care sa va puteti baza actiunea.
Răspuns la discuția VINZARE MASINA PT.ORICE PRET
Multumesc,dar eu am gresit.Vreau sa o vind catre o persoana fizica.
Si ar mai fi o problema:am formulat de doua ori cerere de rambursare a TVA-ului aferent masinii.
La prima cerere am primit raspuns ca fiind nejustificata cheltuiala cu masina,motiv pentru care au respins cererea.
La cea de-a doua cerere mi s-a restituit suma de 2400 lei,TVA aferent masinii.
In aceste conditii eu datorez integral TVA-ul aferent pretului vinzarii masinii catre stat?
Răspuns la discuția VINZARE MASINA PT.ORICE PRET
M-am exprimat grsit . Vinzarea vreau sa o fac catre o persoana fizica . #-o
Răspuns la discuția VINZARE MASINA PT.ORICE PRET
Imi cer scuze!Eram atenta si la copil.
AM CUMPARAT PE SOCIETATE O MASINA SI AS VREA SA O TREC PE PERSOANA JURIDICA(MASINA ESTE DIN 2007). O POT VINDE CU PRETUL PE CARE-L DORESC EU (CIT MAI MIC).
AM NEVOIE DE JUSTIFICARI(POLITIE...)
Răspuns la discuția cum recuperez carnetul de munca ?
Sigur ca da,relatind clar tot ce s-a intimplat pina acum,inclusiv faptul ca in urma sesizarii precedente te-au chemat si au incercat doar sa intre ei in legalitate punindu-te sa semnezi statele de plata.Contract de munca semnat de ambele parti si inregistrat la ITM ai?