avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Activitate george_berceni

Activitate george_berceni

Daca un individ mia stat ilegal fara chirie in apartament timp de 3 ani și îi cer 400 euro chirie.lunar..cum se calculează dobânda și penalitățile?aștept răspunsul dvs.sau care sunt dobânzile și penalitățile in acest caz?
Buna ziua, care este durata contractului de asistență juridica, dacă are vreun termen, contractul fiind semnat în data de 12.07.2021 si nefinalizandu-se nimic până acum

.am avut un contract de asistenta juridica cu un birou de avocatură ca să mă reprezinte într-un dosar pena și avocatul care m-a reprezentat nu s-a ocupat de caz. ce ar trebui făcut și unde sa mă adresez in situația asta

- vă rog nu mai puneți puncte de suspensie inutil, îngreunați cititul -
Buna ziua,o persoana cu handicap care lucrează într-o instituție de stat poate sa fie concediata,și să i se schimbe funcția,adică din fochist sa fii muncitor,și să rămâi în continuare pe funcția de bază fochist.multumesc aștept rasp dvs
Discuție Ce pot face?
Se face succesiunea și sunt 2 moștenitori...sora mea a zis că vrea o sumă de bani de la cumparator și renunță in favoarea mea la toate drepturile.fara sa mai vina la succesiune..cumpărătorul mai ia și partea ei,dacă sia cedat drepturile de moștenire?sau mai bine zis,pot vinde doar apartamentul fara teren,sau trebuie sa vând și terenu,ce răspuns puteți să-mi dati.multumesc
Răspuns la discuția Mai are vreun drept?
Daca ea nu a contribuit cu nici un leu in casa niciodata,dvs imi cereti sa cer contributia ei pe 3 ani in instanta....cum as putea proceda in acest sens?asta este legea in care imi spuneti sa cer in instanta contributia ei pe 3 ani si nu pe mai multi ani?
Sora mea mai are vreun drept dupa 5 ani,necontribuind la cheltuielile casei in perioada sus mentionata?(dreptul de a intra in casa etc...,stiam ca dupa 5 ani isi pierde orice drept.astept rasp dvs.dreptul la mostenire il va pierde?
Răspuns la discuția Dezmostenire
Sami raspundeti si mie la intrebarea adresata dvs legata de dezmostenire
Multumesc
Discuție Dezmostenire
Cum pot sami dau sora in judecata pentru dezmostenire si ce acte imi trebuie?multumesc astept rasp dvs
Răspuns la discuția Buna ziua
Problema este ca am fost la o firma de paza la acest complex,aceasta sa schimbat,o parte din cei vechi au ramas,o parte nu,desi nu am avut nici-o abatere.a zis doar ca asa vrea el.nu poate sa-mi interzica dreptul la munca nimeni,mai ales sa nu ai abateri.am dreptate?multumesc astept rasp dvs
Discuție Buna ziua
as dori sa reclam un administrator de complex,unde si cum anume sa procedez?