Buna ziua.Asdori si eu sa aflu de unde imi pot scoate grupa pentru pensie de la o societate care nu mai exista...in cartea de munca este operata numai vechimea nu si grupa,daca ma puteti ajuta cu un raspuns va multumesc anticipat...multumesc.Intrepinderea este C.C.D.M.N Baza de aprovizionare siinterdenta Medgidia
buna ziua! as avea si eu o serie de nelamuriri daca m-ati putea ajuta:1care este valoarea concediului medical pentru sarcina si lauzie in perioada iulie-octombrie2016 la salariu minim pe economie?2cat plateste angajatorul pentru o persoana aflata in concediu de sarcina?3in cat timp isi recupereaza banii platiti angajatului de la cas?
Care este termenul legal de solutionare a unui dosarCCC?Domni da la AJPIS au obligatia de a da informatii despre solutionarea dosarului?Daca nu mi se acorda mie ca si tata are dreptul sa depuna si mama dosar pentru acordarea indemnizatiei?
Buna ziua.Am citit pe anumite site-uri ca la dosarul de ICC este necesar si rezultatul anchetei sociale,am si eu ceva nelamuriri1Mie mi-au acceptat dosarul si fara rezultatul anchetei sociale(mentionez ca copilul e pe numele meu si indemnizatia e facuta tot pe numele meu) nu suntem casatoriti2ancheta sociala trebuie solicitata de catre mine?3Exista posiblitatea sa fie respins dosarul din cauza ca domni de la asistenta sociala nu isi fac meseria si nu efectueaza ancheta?Am o luna de cand am depus dosarul si nu au fost cei de la social
Buna ziua,inlegatura cu dosarul de indemnizatie...as vrea sa stiu daca rezultatul anchetei sociale trebuie depus odata cu dosarul pt indemnizatie sau ancheta are loc dupa depunerea dosarului?si2mie mi-au luat dosarul si mi-au spus ca o sa urmeze o ancheta sociala,este corect?
in ultimele 12 luni am avut o luna concediu fara plata...la calcularea indemnizatiei se ia in calcul si luna cu venit 0?s-au se iau in calcul ultimele 12 luni in care am realizat venituri?
La calcularea ICCse ia in calcul diurna??????Exemplu salariu lunar net4629+66ron/zi diurna lunar1980 activitatea firmei se desfasoara in Franta...deci la calcularea indemnizatiei de crestere a copilului se ia in calcul diurna??