sunt angajata la stat ca ingrijitor copii, si vreau sa va intreb daca este corect ca un educator, sau pedagog care lucreaza in acelasi loc cu mine(colegi) sa beneficieze de spor de vechime, iar ingrijitorul NU...
aceasta pare sa fie o disciminare pe fata...toti pedagogi au spor de vechime, iar toti ingrijitori nu au spor de vechime, iar cei de la conducere spun ca ingrijitorul se incadreaza in categoria muncitorilor necalificati si nu beneficiaza de spor.
cand m-am angajat la ei am facut trei luni curs de ingrijitor (fara sa platesc) si pe urma mi-au facut angajarea..altfel nu ma angajau...
buna ziua,sotul meu va divorta el, iar custodia va fi comuna.
acum intreb si eu ce inseamna custodie comuna?
el va plati pensie alimentara?
copilul va sta si la el?
daca el nu vrea sa ia copilul o perioada de timp?
el imi cere mie custodia comuna sa nu plateasca pensie alimentara, eu daca accept custodia comuna iar el nu plateste niciun ban, va fi obligat sa ia copilul la el de doua ori pe luna?
si daca el nu poate lua copilul, eu va trebui sa il dau in judecata pentru a cere custodia copilului???
nu inteleg cum sta treaba cu custodia comuna. :(
sunt in ceata rau...:(
va multumesc de ajutor
buna seara,
am o intrebare cam ciudata...
cunosc pe cineva X care a facut in contract de colaborare pentru drepturi de autor la o firma, contractul a fost facut pe trei luni doar pentru motivul de a mari venitul sa poata face un imprumut.
dupa aceasta perioada contractul a fost inchis, imprumutul ridicat. doar ca aceea persoanaX care a incheiat contractul cu firma nu a scris nimic si nu are niciun drept de autor.
totul a fost facut acum cinci ani...
o alta persoana il ameninta pe X ca reclama pe patron si pe persoana X cum ca nu are drepturi de autor si nu a scris niciun articol pentru firma respectiva.
acum va intreb si eu, poate face puscarie persoana X si patronul?
se considera fals in acte? :(
patronul a platit taxe si tot ce era de platit, persoana X a platit imprumutul la banca...
va multumesc frumos,
da suntem casatoriti de 20 ani,si DA mie una mi-ar fi mai bine sa divorteze el...
un e-mail sa ii trimit? nu are asa ceva,nu stie sa foloseasca un calc.
dovada inca nu am ca sunt in somaj,abia din data de 21 a lunii mai intru in somaj (adica trebuie sa depun dosarul) pana atunci sunt in cele doua zeci zile de preaviz de la serv.
eu am crezut ca gasesc o cerere tip acolo la judecatorie...
merg maine si vad ce voi reusi sa rezolv
cu mii de multumiri
o seara buna si o saptamana usoara va urez
daca ma duc maine dimineata la judecatoria sector 3 pot depune cererea?
cam in cat timp se pronunta?
il cheama in instanta?
sa trimit cererea la adresa care sta el acum? sau pe adresa lui din buletin? adica la noi ac?
stiti cat costa?
am de stat la coada acolo?
voi merge cu copilul dupa mine
intreb atatea detalii pentru ca sunt complet pe dinafara,habar-nu am ce si cum...??
buna ziua,
sunt o mamica disperata,am doi copii,unul mic de doar doi ani,am pierdut serviciul dupa cei doi ani de stat ac.cu copilul,intru in somaj,voi avea un venit destul de mic...
pe sotul meu l-am prins cu prietena noastra de familie,traieste cu ea de ceva timp...
l-am dat afara,iar ca razbunare nu mai da niciun ban la copii.el are banii,are un serviciu bun.
acum intreb si eu,pot sa il dau in judecata pentru pensie?
fara a divorta pentru ca nu am banii de divort...:(
daca ma duc la judecatoria sectorului de care apartin pot sa ma prezint fara avocat?
atunci cand voi divorta pot cere despagubiri?
eu in urma a tot ce s-a intamplat am avut de suferit un accident vascular (aici este o poveste lunga)
sunt in CIC doi ani, dupa primul an am optat pentru a ma intoarce la serviciu, am stat doua luni la servici iar acum doresc sa ma reintorc in CIC, intrebarea mea este se poate sa ma reintorc in CIC?
la servici sunt probleme personale si regret ca nu am stat acasa acesti doi ani...
pot sa fac cerere la servici pentru suspendarea CIC? copilul implineste doi ani in decembrie...