avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaCristina03

Activitate AndreeaCristina03

Buna seara , as dori sa stiu ce act as putea face cu tatăl meu pentru partea lui din apartament ? Părinții au divorțat de 2 ani si acum își vrea bani pe jumătatea lui . Bani pe care îi dorește urmează să îi dau în fiecare luna timp de 12 luni și nu cred că se poate face contract de vanzare cumpărare , totuși as dori să fac un act prin care se poate dovedi pe viitor ca i-am dat banii și nu il poate sparge .
Buna ziua , as dori sa stiu ce fel de venituri se iau in considerare pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziționării de calculatoare . In momentul de față singurile venituri sunt din alocații copii și indemnizație de creștere a copilului.
Buna dimineata, as dori sa stiu de ce servicii medicale beneficiez în condițiile în care sunt asigurată pe durata concediului de creștere a copilului.
La ambele mi-sa cerut procura notariala dacă nu pot să merg personal. Mi-sa spus fara ea chiar dacă este soțul meu nefiind tatăl copilului nu poate sa-l însoțească .
Buna ziua , as dori sa stiu daca ii pot face sotului procura notariala pentru copil minor pentru a putea merge la medic și grădiniță/scoala atunci când nu mă pot prezenta personal , el nefiind tatăl copilului dar suntem căsătoriți. Din cate am inteles certificatul de căsătorie nu are nici o valoare daca trebuie sa se prezinte cu copilul la medic sau la grădiniță nefiind tatăl copilului și apărând in certificatul de naștere la tata altcineva.
Răspuns la discuția Termen prescriptie
Partaj .
Răspuns la discuția Termen prescriptie
Despre un loc cu doua camere ( imobil ) .
Buna ziua , care este termenul de prescripție a unei hotarari definitive si irevocabile?
Răspuns la discuția Concediu medical
Multumesc pentru raspunsuri si indrumare .
Răspuns la discuția Concediu medical
Se poate elibera acea adeverință de la primarie s-au trebuie mers la agenția de plăți ?