avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Activitate cosminhala

Activitate cosminhala

Buna ziua.

La o camera de 4x4 m, cat se pierde daca imi fac incalzire si racire in pereti? Se poate face si tencuila clasica sau trebuie pusi pereti de gips-carton?

Multumesc.
Răspuns la discuția SRL fara angajati
Mulțumesc!
Răspuns la discuția Impozit II
Mul'umesc!
Discuție Impozit II
Bună seara.

La o Intreprindere Individuală, ce impozit se plătește, pe profit sau pe venit? Dacă sunt și angajat la o firmă(SRL), mai trebuie să plătesc contribuțiile pentru CAS și CASS? Am citit undeva că dacă II are venituri mai mari de 1900 lei/lună, trebuie să plătesc contribuțiile pentru CAS și CASS.

Mulțumesc.
Răspuns la discuția SRL fara angajati
Mulțumesc!
Buna ziua.

Un SRL care nu are angajati, poate avea activitate? Adica imi fac un SRL si, fara sa angajez pe cineva, eu ca administator pot sa lucrez la firma mea, fara sa fiu angajat? Este legal?

Multumesc.
Răspuns la discuția Infiintare firma
Multumesc!
Răspuns la discuția Infiintare firma
Buna ziua.

Un lucru nu am inteles: de exemplu stabilesc capitalul social de 1000 lei, iar dupa ce platesc 2 facturi de cate 500 lei fiecare, mai trebuie sa platesc inca o factura de 300 lei. Nemaiavand bani in cont, trebuie sa maresc capitalul social? sau cum o pot plati?

Intreb ca sa stiu cat sa stabilesc capitalul social.

Multumesc.
Buna ziua.

Ca sa imi infiintez un SRL avand ca obiecte de activitate toate codurile CAEN, dupa ce incep activitatea trebuie apoi autorizate? Daca da, unde trebuie autorizate si cam cat costa?

Daca dupa infiintare(inainte ca firma sa aiba profit), voi avea nevoie de o suma de bani mai mare decat capitalul social pentru a plati diverse(chirie, servicii contabilitate, etc.), cum se procedeaza? Trebuie marit capitalul social?

Multumesc.
Buna ziua.

Stie cineva actele normative in care se precizeaza periodicitatea determinarilor de noxe industriale, zgomot, iluminat si microclimat?

Multumesc