avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Activitate nive

Activitate nive

buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu un cod cor pt planificator productie intr-o fabrica.
tot ce am gasit eu in Cor tin mai degraba de partea de financiar decat de gestiune /logistica si nu cred ca pot sa pot sa incadrez asa daca nu au studii economice.

multumesc,
Multumesc. am facut corectia. o zi buna.
s-a facut o inregistrare gresita in revisal la nr unui contract: in loc de 1100 s-a inregistrat 2000..si dupa el inca vreo 3 contracte cu 2001, 2002, 2003... se mai poate face ceva sa se corecteze?

in caz ca nu, se ia amenda pt asta?

multumesc
buna ziua,

am un angajat care e nascut in 12.01.1957 si care doreste sa iasa la pensie.
neavand varsta de 65 de ani necesara pensionarii la limita de varsta, cu ce articol ii pot inceta contractul de munca ca sa poata derula porcedura de pensionare anticipata?

multumesc
Răspuns la discuția Articol cu drept de somaj
este dorinta lui sa intre in somaj. in productie asta inseamna ca nu ne vom putea folosi de el o lunga perioada de timp, scazandu-ne eficienta si indicatorii. si cea mai buna solutie atat pt el cat si pt noi ar fi somajul.
buna ziua,
am un angajat din productie care e bolnav. a fost operat si va intra intr-o perioada mai lunga de recuperare. as vrea sa stiu cu ce articol il pot lichida ca sa poata beneficia de somaj? mai am voie sa angajez apoi pe functia lui daca il lichidez?

multumesc.
Răspuns la discuția angajati minori
OK. dar banuiesc ca e nevoie de acordul scris al parintilor pt a putea iesi din tara , nu?
trebuie sa fie insotiti de un adult sau pot calatori singuri?
Discuție angajati minori
buna ziua,

angajatii minori pot lucra pe schimburi? schimbul 1 si 2? stiu ca munca de noapte nu pot presta.
din punct de vedere legal pot fi trimisi in delegatie intr-o alta tara?
multumesc,
buna ,

As dori sa stiu cum se instiinteaza Itm atunci cand am o angajata gravida?
exista un formular aparte care se completeaza si se trimite la ei?
se face online? prin posta?

multumesc.
Buna ziua,

as dori sa stiu daca mai pot corecta in revisal o raportare gresita de suspendare cu acordul partilor a unui contract de munca ?
daca se inregistreaza de ex suspendarea pe Popescu Ion in loc de Popescu Vasile, mai pot corecta inregistrarea eronata fara amenda?

va multumesc