avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi
Forum Activitate MMgg

Activitate MMgg

Discuție model adresa
Buna ziua,

As dori un model de adresa/ notificare incetare salariat detasat catre societatea de unde este detasat

Multumesc.
Buna
Am avut un proces de evacuare pe procedura speciala(eu fiind reclamat) la care am primit sentinta executorie. Paratul a depus apel in ultima zi in 19.12.2016.

Care sunt pasi ca nu mai stiu nimic de proces?
Cat dureaza pana se trimite la tribunal si ce termene mai sunt dupa aceea?
Răspuns la discuția Apel- evacuare procedura speciala
Da dar atat timp cat retentia lui se bazeaza pe un proces nefinalizat, poate avea castig de cauza
Buna ziua,

Am avut un proces de evacuare pe procedura speciala a fostului sot din imobilul proprietatea mea.
Sentinta este in favoarea mea si este executorie.
Paratul doreste sa faca apel in 5 zile. Ce ar putea invoca in acest apel? Care mai sunt demersurile pe care mai trebuie sa le fac pana intru in posesia imobilului meu?
Buna ziua,
Sunt reclamanta intr-o cauza de evacuare pe procedura speciala.
Paratul a depus intampinare si cerere reconventionala la dosar, fara sa plateasca taxa de timbru.
Instanta a amanat procesul pana plateste taxa de timbru.
Intrebare: Ce se intampla daca nu plateste pana la termen taxa de timbru solicitata de instanta, se va amana iar procesul, tinand cont ca este vorba de procedura speciala ?
Buna
Sunt proprietara unui imobil dobandit in timpul casniciei prin contract de donatie de la mama mea. In timpul casniciei s-au facut mici imbunatatiri la acest imobil.
Dupa divort am fost fortata prin violenta sa parasesc imobilul meu si data apoi in judecata pentru partaj de bunuri. Eu am inaintat o cerere catre judecatorie a fostului sot. De la avocatul fostului sot am aflat ca imi va face o cerere de retentie a evacuarii pana nu primeste banii de la partaj.
Va rog sa ma ajutati cu o solutie ce pot sa fac, e corecta aceasta retentie?
In care dintre procese pot invoca o lipsa a dreptului de folosinta a imobilului de la data plecarii mele din acel loc, eu pana in prezent locuiesc cu chirie iar acel imobil e ocupat abuziv de un strain