Am luat o amenda sambata de la inspectori anaf de o mie lei in 48 ore sau 10 mii lei daca nu achit in 48 ore de 10 ori mai mult. Nu am stiut ca cele 48 de ore se termina luni seara si am achitato marti facand confuzie ca cele 48 de ore sant 2 zile lucratoare si se scad zilele nelucratoare . In art 28 care explica alea 48 de ore scrie ca se poate achita si pe loc , dar inspectori de la anti frauda nu incaseasa amenzi pe loc doar la circulatie din cate stiu eu se pot achita pe loc la ag constatator . Eu practic aveam o singura zi sa platesc aceasta amenda ziua de luni . Nu am stiut ca nu am achitato in termenul de 48 ore pana nu mia venit somatie acasa pe dif de 9 mii lei . La acest moment nici pv nul mai pot contesta sa mi se reduca la minim amenda respectiv 2 mii lei . Acum mai pot contesta doar somatia de plata sau sa cer anularea ei dar din ce am citit nu prea se admite la instnta . Din cauza ca inspectori de la anti frauda nu incaseaza amenzile pe loc si te trimit sa le platesti la trezorerie mi sar putea admite la instanta anularea somatiei sa se considere ca am achitato in termen?
Am luat o amenda sambata care trebuia sa achit o mie lei in 48 de ore. Confundand ca cele 48 de ore sant 2 zile lucratoare am mers marti si am achitat. Dupa o luna si ceva am primit somatie sa mai achit inca 9 mii lei ca nu am achitat in termen de 48 ore si amenda era de 10 mii intreaga , practic eu nu aveam timp decat luni sa achit aceasta amenda 8 ore sau cat e program la ghiseu fapt care nu am stiut .ce pot face acum?
Eu sant cel in cauza . Amenda mia zis ca e de o mie lei in 48 de ore si a si consemnat pe pv dar de fapt era de 10 mii intreaga ca art care la invocat prevedea de la 2 mii la 20 mii . Am luato sambata si am achitato marti , stiind ca zilele nelucratoare se scad la ghiseu nu mia zis nimik marti cad am platito si m-am trezit cu somatie acasa sa mai achit inca 9 mii lei si nu stiu ce se poate face
Am luat o amenda intr-o zi de sambata de 10mii lei de la inspectori antifrauda dar mia zis sa achit o mie lei in 48 de ore. Stiind de la amenzile de circulatie ca 48 de ore inseamna 2 zile lucratoare asa ca am mers marti si am achitat o mie de lei .dupa o luna si ceva m-am trezit cu somatie de la fisc ca mai trebuie sa achit9 mii lei deoarece trebuie sa platesc amenda intreaga ca nu am platit in termenul de 48 de ore . Art care la invocat prevede amenda de la 2 mii lei la 20 mii lei maxim Acum nici nu mai pot contesta pv ca au trecut 15 zile sa cer instantei sa mio reduca la minim adica 2 mii lei . Cum as putea rezolva aceasta situatie?