avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Activitate Paula17

Activitate Paula17

Buna ziua! Socrii mei au facut un credit la banca. Creditul s-a aprobat si acum trebuie sa mearga la notar sa "incheie ipoteca". Ce inseamna acest lucru? De ce se merge la notar? Ni s-a zis de la banca ca e necesar acest lucru inante de a primii efectiv banii. Multumesc
Răspuns la discuția Separare bunuri
Nu e vorba de bunurile comune pana acum. Nu acestea le impartim . E vorba strict de a face separatie de bunuri pt a putea achizitiona un imobil iar acesta sa fie trecut pe mine si sa nu poata fi executat pt datorii ale sotului dinainte de casatorie. Ma intereseaza ca daca odata facuta aceasta separatie exista riscul de a fi anulata si sa ne trezim cu excutate silita chiar daca e trecuta pe.mine
Discuție Separare bunuri
Buna ziua! As dori sa stiu daca se poate face separare de bunuri la notar, si daca in urma acesteia pot cumpara un imobil pe numele meu care ulterior nu ar putea fi luat din cauza datoriilor sotului. El a fost intr-o firma inainte sa ne casatorim si de acolo au aparaut ceva datorii si este un proces . Vrem sa ne luam o casa pe numele meu facand inainte separare de bunuri, dar ne e frica sa nu ajungem candva sa ne execute din cauza datoriilor lui....
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
Multumesc!!
Răspuns la discuția Concediu crestere copil
si la ce perioada de concediu fara plata as avea dreptul legal? pt ca am inteles ca ar fi 3 luni, dar eu am nevoie de o perioada mai indelungata
Buna ziua. Pana in prezent am beneficiat de indemnizatia pt createrea copilului. Daca acum doreste sotul sa intre in concediu de cresterea copilului, pot ramane si eu in continuare acasa? Eu avand contractul de munca suspendat mai trebuie sa anunt ceva la locul de munca? E in regula daca ramane suspendat in continuare dar eu nu mai iau indemnizatia ci sotul?
Buna seara! Momentan iau indemnizatie pt copil, 10 luni . Daca de luna viitoare vrea sa ramana sotul pe paternitate, pot ramane si eu in continuare acasa sau cand renunt la indemnizatie e obligatoriu sa ma intorc la serviciu?e Iar daca sotul isi gaseste de munca peste 3 -4 luni pot lua eu iar indemnizatia?? Trebuie sa anunt ceva la locul de munca unde am lucrat inainte de a naste?