Bună ziua ,am divorțat în urma cu 5 ani ,dar am rămas împreună, am fost nevoita sa fac asta din anumite motive .Divorțul a fost la notar și normal trebuia sa mi primesc sulta pt bunurile comune, în conturile mele bancare ,ceea ce nu s a întâmplat Acum chiar ne am despărțit în urma cu o luna ,mai pot cere în instanta acea sulta ,ținând cont de faptul ca s au adus multiple îmbunătățiri casei fiind împreună?
Bună ziua,în urma cu 5 ani am divorțat de soț, ne am împăcat, dar am rămas divorțați.Am locuit în timpul și după divorț în casa făcută împreună.Acum nu ne mai înțelegem, la momentul divorțului,trebuia sa mi primesc despăgubirea în valoare de 23000 mii de euro,normal ca nu am primit o.Mai pot face ceva sa cer despăgubirea care o merit ?
Buna seara,am un SRL domeniul construcții și as vrea sa fac un contract prestări servicii de placări cu polistiren pentru firma din Franța, cu angajații mei.Cum trebuie sa procedez ,sa nu fie confundata activitatea de prestări servicii cu activitatea de punere la dispoziție de personal (,,cod caen ,7820).Menționez ca firma din Franța este firma subcontractanta.Cum este legal sa prestez aceste servicii ?
buna ziua, as dori sa stiu daca eu ca si cetatean am dreptul sa cer verificarea competentelor profesionale si studii specifice pentru anumiti angajati ai primariei./
Intreb deoarece multe posturi din primarie se pare ca au fost ocupate de persoane care nu au pregatire profesionala pentru acele posturi
referitor la executare ,ei au dat spre executare pe data de 26/08/2011 si creditul a fost facut pe 24/02/2008 .Avand conturile blocate , ma obliga la plata ?problema e ca executorul e din Bucuresti eu din Arges , avand o problema de sanatate nu ma pot deplasa la Bucuresti .
Si ce este ciudat ei nu mi auatasat chitantele pt ce am platit din ceea ce am primit acasa reiese ca nu am platit nimic ,in prima faza am de plata 1300lei iar cu taxe executoresti si cheltuieli 2230 lei ,sincer nu mai inteleg nimic .
am o executare silita de la un imprumut la provident , facut in 2008 , as vrea sa stiu daca este legala aceasta executare in ideea in care am platit o parte din credit .Ma intereseaza daca a intervenit prescriptia iar executarea este ilegla.
buna ziua, tatal meu a decedat in urma cu 5 ani, iar fratele meu a decedat in urma cu 26 de ani, la momentul decesului fratele meu avea un copil.
Vreau sa dezbat succesiune intre mine , mama mea si nepotul meu. Problema e ca nepotul meu e plecat din tara de 20 de ani impreuna cu fosta cumnata , nu mai stiu nimic de ei , nu am mai tinut legatura.Cum trebuie procedat , pot merge la notar ?
Multumesc .