avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Activitate sunteu10

Activitate sunteu10

Nu stiu prea multe dar ma intreb: nu poate fi acuzat de tulburare de posesie? Va impiedica sa va folositi corespunzator proprietatea. Zic.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are dreptate German Alex: folositi aceeasi metoda. Sora mea a folosit asta la bloc,iar eu in troleibus. De fiecare data,a dat roade.
Am fost intr-o situatie similara: in lipsa unui titlu de proprietate asupra unui teren( dar pentru casa aveam tot ce-mi trebuie),mi s-a spus (in 2013) ca nu poate fi eliberat certificat de mostenitor doar pentru casa,dar am primit "calitate de legatar".
Deci sigur se poate. Poate gasiti pe google ce inseamna calitatea de legatar si aratati notarului.
Succes!
4 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu cred ca o ajutati prea mult. Fiica se bazeaza pe aceasta slabiciune a dvs. Chiar daca va e greu,spre binele ei lasati-o sa se dea cu capul de sus. Din experienta,va invata. IN NICI UN CAZ NU CUMPARATI PE NUMELE EI. Trebuie sa inteleaga ca ajutorul pe care i-l dati ii creeaza si anumite indatoriri. Si nu cu vorbe ci cu fapte. Succes!
13 din 15 utilizatori consideră
acest răspuns util
Domnule When,
Doamna CRISTINAENACHE a cerut ajutor cu intrebare clara. Dvs ii dati sfaturi de viata.
Cum si-a ales sotul este problema ei .. Daca nu puteti s-o ajutati nu va obliga nimeni sa raspundeti.
De ajutor are nevoie nu de critica.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca pe asta mizeaza si el: pe frica dvs. Trebuie neaparat sa gasiti un prieten care sa va ajute eventual venind sa stea la dvs. Daca nu faceti nimic,sigur va continua. Nu cred ca nu se teme de eventualitatea unui proces. Stie ce-l asteapta. Nu,nu trebuie sa mai suportati asa ceva pentru nimic in lume.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutia nu este despre cate note mari se dau ( aici ar fi muuuulte de spus), ci despre faptul ca se fac discriminari si notari pe criterii ...discutabile.
Trebuie folosita aceeasi unitate de masura pentru toti ,iar elevii trebuie sa stie ce masuri se vor lua daca gresesc
. Si da,masura sa se aplice obligatoriu si pentru toti la fel.Asa facem educatie si-i invatam ca o masura odata hotarata,se va lua cu siguranta.
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Aveti dreptate,copiii trebuie sa-si faca tema si sa fie sanctionati daca nu o fac. Dar,dam note si celor care si-o fac ? Oare nu discriminam copiii? Ei sanctioneaza comportamentul inegal.
In exemplele de mai sus,e vorba de adulti. Pe copii trebuie sa-i tratam cu mai multa grija.
Mai multa decat pentru adulti. Eu vad lucrurile asa: daca vreau sa pun nota pe tema,anunt copiii despre aceasta si notez prin sondaj( nu urmarindu-i doar pe cei care nu si-au facut-o)
Sau: anunt ca la TREI teme nefacute aplic sanctiunea. Sanctiune anuntata-nota sau altceva. Desigur,asta presupune o evidenta a efectuarii temelor. In rest,notele se dau indeobste pentru ceea ce stie sau nu,elevul. Altfel,raman traume care nu ajuta scopului: educatia.
Scuze. Nu rezulta din conversatie. Aveti dreptate si sigur veti avea si castig de cauza( dreptul dvs nu poate fi luat de nimeni).
Succes!