avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Activitate DaNyelito90

Activitate DaNyelito90

Răspuns la discuția Poprire salariu
Va multumesc frumos pentru raspuns :)
Buna ziua, daca am poprire pe salariu 1/3, pot cumva sa negociez la o plata lunara pe care o pot face eu insumi? Multumesc!
Buna seara. Sunt măritată de 8 ani de zile cu soțul meu. De ceva timp nu mai merge relația între noi. Din această căsătorie a rezultat o fetița de 4 ani și jumătate și o casă cumpărată acum 3 ani, de amândoi. În cazul divorțului cum se procedează cu partajul, specificând că fetița va rămâne în custodia mea. Mulțumesc frumos
Discuție Partaj divorț
Buna ziua, am nevoie de ajutor. Cuplu divorțat, deținem un apartament cu 2 camere. Cat ne-ar costa partajul și care ar fi demersurile? Stima!
Răspuns la discuția Demisie loc de munca
Multumesc frumos pentru raspuns
Buna ziua. Daca imi dau demisia de la locul de munca actual, au dreptul de a imi opri bani pe care firma i-a achitat pentru talonul si autorizatia de stivuitorist? Mentionez ca nu am semnat nici un act. Multumesc frumos
Răspuns la discuția Hotarare de divort
Multumesc frumos
Răspuns la discuția Hotarare de divort
Multumesc pentru raspuns. Inca o intrebare. La toamna vreau sa ma cunun. Va trebuii acum sa schimb buletinul? Sau il pot schimba atunci pentru totdeauna? (Tinand cont ca am revenit la numele de fata)
Buna ziua, tocmai am primit hotararea de divort de la tribunal. Din ce am inteles din auzite, ar trebuii legalizata? Multumesc frumos!