avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Activitate Nicosan

Activitate Nicosan

Este lege că toți locatarii indiferent că vor sau nu să se racordeze trebuie să plătească țeava de la intrare până la ultimul etaj? Dacă eu nu vreau gaz,trebuie să plătesc și eu? Am înțeles,in caz că mă răzgândesc atunci voi plati acea cota tuturor care au plătit înainte! Care este acea lege va rog? Mă deranjează că nu se impune și vorbele sunt mereu"așa e legea"!
Mașina a fost dată la fier vechi cu ani în urmă,nu mai avem și nici nu mai exista fier vechi unde am dat o, cum se procedează sa fie scoasă de la impozit pt a nu îl mai plati degeaba ,ea neexistând de mai multi ani?

,,obligați, , pt un locatar care cine știe ce consumatori are având împământarea slăbită îi sareau mereu siguranțele iar dna președinta cheamă firma (cunoscuti) și nu ca trebuie schimbate toate ca așa vrea ea!! Menționez ca noi pe palier ne-am schimbat cu siguranțe automate cu ceva ani în urma și nu avem nicio problema! Avem destui consumatori și noi chiar și boiler datorita consumului de apa calda Multă pana ne vine noua apa calda fiind et 10 și aer condiționat și altele ! Nu doresc sa știu decât cine și chiar nr legii cine trebuie sa schimbe tabloul fire pe casa scării Cum dorește noua președinta cu firma ei cunoscuta (sigur are și ea discount ) pt ca nu ne poate obliga pt un locatar pe toți și mai ales în plina iarna, sunt destui pensionari care totuși nu au pensii mari, noi suntem salariați dar nici sa fim obligați de o persoana care se crede buricul pământului! Dacă ar fi fost așa mari probleme ar fi sărit non stop la destule apartamente și nu numai siguranțele din casa și cea după palier și ar ieși scântei mai ceva ca artificiile de revelion! Mulțumesc pt înțelegere și răspuns!
Demos a scris:

Daca situatia este tablou de sigurante de circuit specifice pt fiecare apartament la interiorul acestora, instalatiile de pe palier sunt comune .
Ori legea spune clar: toate instalatiile comune se intretin si repara din fondurile AP-ului.
Cum nu stim cine "ne obliga pe toți" presupun ca este vorba de un control facut de catre o autoritate competenta.
Deci, presupun ca aceasta a constatat ca instalatia este vetusta si/sau periculoasa si conform principiului de precautiune a dispus punerea in conformitate cu normele actuale a intregii instalatii comune.
Daca aceasta este situatia, va trebui sa executati, prin AP, lucrarile necesare.

Obligația cui este de a schimba tablourile de siguranțe aferente fiecărui apartament precum și cablurile de la parter pana la ultimul etaj situate în casa scării la fiecare etaj? Menționez ca contorul și tablou sigurante fiecare le are în interior. Este vorba de tabloul cu siguranță principala de pe fiecare etaj al fiecărui apartament! Pt un locatar care avea împământarea slaba ne obliga pe toți contra cost sa le schimbam !
Pt dezbaterea succesiunii durează sau cel desemnat cu munca de teren din notariat o face odată pe lună!! Pt ca trebuie odată să depună cererea și încă odată să meargă a lua răspunsul scris! Zice că e haos la anaf datorită mutării sediului și așa tine de la începutul anului! Nu prea îmi vine să cred asta!!
Răspuns la discuția A 2 dezbatere succesorală
Mulțumesc!
Răspuns la discuția A 2 dezbatere succesorală
Adică orice notar din orașul Constanța?!
A 2 dezbatere succesorală după decesul celui de al 2-lea părinte după aproximativ 9 ani trebuie neapărat dezbătută la același notar ? Care este procedura pt ca nu-mi plac anumite chestii la el si nu mai am timp prea mult și nici nu-s așa bogata să îmi permit penalități având in vedere ca fac împrumut pt tot, as fi vrut ca sărbătorile să vină cu bine și pt mine, dar trebuie să mulțumesc unui frate pt ele și notarului ce mă tine in stand-by!
Mulțumesc, deci notarul nu este serios si minte! De ce numai el știe scopul acestei minciuni, zicandu-mi ca așteaptă și de acum o lună de la anaf certificate!
Îmi poate spune si mie cineva despre acest ordin mai pe înțeles , mi-e ca-l înțeleg greșit! Încep procedura de dezbatere a succesiunii iar la întrebarea mea pusă despre acest ordin mi-a răspuns cam evaziv, să merg la cartea funciara dar nu garantează că voi fi si repartizată la ei, ceea ce mă băgat în ceață! Undeva nu îmi miroase a bine iar timpul trece si se apropie cei 2 ani , cum se procedează va rog să mă lămurească cineva în domeniu! Mulțumesc!