avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Activitate das_Reich

Activitate das_Reich

Răspuns la discuția 2 intrebari pentru cunoscatori:
bah, nu ai voie secretara, adica pe functii administrative, scrie in lege si statut.
cj ai voie.
cum de nu esti avocata ? castigi mai bine secretara, nu ? eram sigur.
Răspuns la discuția violare intimitate
195 Cod penal bre
Răspuns la discuția admitere executori
www.executori.ro
legea, si cartile. vb cu un executor, fa un stagiu (traineeship platit vreu sa zic) acolo ...
Răspuns la discuția Contract la distanta (electronic)
intr-adevar pj nu este consumator. dar e o intreaga poliloghie se pot grupa se pot face scamatorii, dar e aiurea.
mergi pa drept comun, pa raspundere delictuala. works every time.

alte texte, legea semnaturii electronice.
in rest carte vb lu admin. si indaco legenet/lege 4. works every time si asta.
Răspuns la discuția Amenda administrativa
bah, amenda e titlu executor.
stai acasa, ca vin ei.
daca nu, po sa platesti dupa un an, 2. dupa care se prescrie. daca nu te cauta nimeni intre timp ...
am colectie, am toate amenzile din lume pe oug 195 ... stiu ...
Răspuns la discuția Tatuaje
ce anonim mah, das_Reich era, daca tot esti cu interpretarile sistematice. dar ... das_Reich iti spune ceva in plus fata de anonim ??? vezi sectiunea "problema anonimatului".
Răspuns la discuția Problema anonimatului
intr-adevar poti raspunde mereu dintr-un icafe al carui ip nu intereseaza pe nimeni cu diferite nume, tot la fel de prost esti.
chestia cu catalogu profesional cade. in primu rand e reclama pe fata, adica prohibita. apoi ar fi consultatii, ceea ce nu sunt si nu pot fi. pe forum ingani 3-4 idei dai "un raspuns scurt" altfel n'ar mai angaja nimeni avocati ar lua codul si ar gasi singuri solutii geniale de castigat procese incheiat tranzactii ...
apoi, cred ca din contra, exact pt. asta e forumu, un loc de mica barfa, intelectuala sau nu, who cares, barfa is cool shit, un soi de fumoar, unii poate vin aici, sa uite de serviciu, nu sa se solicite in continuare.

astea sunt niste conspecte. conspecte de spete, conspecte de raspunsuri .... sunt distractive si astea, mai ingani acolo 2-3 vorbe cu compatriotii ...
si apoi la ce sa te semnezi ? asta e toata ideea pe web, intri cu nick, asta e standardu, din contra daca semnezi, te dai drept cineva si incepa sa injuri frate ...
uite bd intra cu bogd pe un forum si nu ii mai zice nimeni nimic, procurori auditori judecatori intra cu nick si e totu in regula. ce te intereseaza pe tine ce scrie jean pahrtzov ? ce pui mai mult pret pe forum decat pe carte, sau decat pe avocat ? eu cred ca nu.
Răspuns la discuția Important pentru aceasta sectiune
ti'a servit-o bre si inca in termeni eleganti.
acuma e la moda sa fii dastept. daca esti si unul din sutele de mii de absolventi de drept inseamna ca esti unul dintre cei la moda. dar cele mai penibile dupa cum am spus-o si pe "forumul baroului" sunt anunturile de genul "contactati-ma". nu, contacteaza-i tu pe ei. se incepe cu efortul asta. urmeaza altele. de ce sa te plateasca ? ca asa ti'a zis tie mamarea ta, ca ej baia bun si ai facut armata ? so what ? apuca-te de zugraveli, vb unui profesor, ca si acolo se castiga, daca faci 3-4 zugraveli pe luna se castiga bine. de ce vrei sa fii avocat ? sunt prea multi, nu vezi, daca tot ai ambitia asta, ca pana la urma e o ambitie, cultiva-ti un renume, fa-ti reclama si asta o sa te ridice. exista metode. e usor sa arunci cu noroi in altii. si ca sa citez pe sotia regretatului filipescu "o demnitate se mai plateste si cu suferinta". asuma-ti-o.
Răspuns la discuția Tatuaje
este foarte interesant, ca in calitate de reprezentant al culturii mozaice, iti mentii o pozitie de demnitate, cel mai interesant fiind ca o faci in tacere, spre deosebire de multi neofiti.
dupa cum a remarcat si flaviusnet este de condamnat si irodiada pornita de AH si multe alte practici precum taierea bratelor si picioarelor cu baioneta de catre rusi a ofiterilor ss la intrarea in berlin s.m.a. care s-au intamplat si se intampla facand parte din legea razboiului cu toate mizeriile ce le implica.
fara a'l supara pe nea mazilu, teoretician veritabil de dreptul focilor si dreptul pacii, fara a mai discuta despre tratatul briand-kellogg, remarc ca ar fi cu mult mai interesanta o discutie scurta din perspectiva juridica asupra procesului de la nurnberg (da stiu, sunt carti, ma gandeam la mici chestiuni punctuale dupa cum o repet acum in (paranteza)) si cu ce ar fi mai prejos si mai putin ordinara intelegerea "invingatorilor" decat cea dintre ribbentrop-molotov ... ma rog, si asta daca tot vrem sa luam istoria la misto, sa ne gandim ca aici se pot face clasamente si ierarhii de genu suferinta mea e mai mare decat a ta, si legitimitatea crimelor mele e mai mare decat a ta ... (se va supara un pic o fosta profesoara care sustinea ca in disciplinele umaniste spre deosebire de sport nu se pot face clasamente, cu ocazia compararii a doi intelectuali).

p.s. vezi ca mein kampf nu e nici el genuine, e o povestire "revazuta si adaugita" de catre niste "comisii". nu de alta da cica era very convingator ... : ))
Răspuns la discuția Tatuaje
Si, desigur, "asa a inceput holocaustul impotriva poporului roman" de ac. Gh. Buzatu, expert in probleme de genu asta.
Sa vezi acolo cum e cu "holocaust-urile" astea.