avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate GILEAMIHAI

Activitate GILEAMIHAI

Răspuns la discuția Cumparare teren arabil
Domnii nu raspund nici la notificari trimise de avocat,sint in insolventa si sint aparati.Vinzatorul terenului nu a luat arenda pe3ani ca sa.te inscrii la masa credala cheltui bani dar nu esti sigur ca vei lua ceva.Sint care sau dus si au luat terenul si gata .

maminalena a scris:

Notificati-i sa va despagubeasca. Initiati procedura medierii pentru a nu pierde timp in instanta.

Răspuns la discuția Cumparare teren arabil
Am facut asta prin avocat si fara raspuns,am platit pentru reprzentare juridica 150ron si urma sa primesc citatie dar nu am primit mimic ,domnul avocat a spus ca face plingere penala pentru tulburare de posesie dupa care a spus ca e mai bine sa incerce sa anuleze contractul de arenda cu vechiul propietar vinzatorul terenului.Mentionez ca nici cu anularea contractului de arenda nu a facut prea multe in instanta cerere in anulare.Va multumesc.

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:

Notificarea poate fi transmisa prin avocat, in cazul divergentelor partilor transeaza pretentiilor lor in fata instantei de judecata.

Am cumparat teren arabil prin procedura legii ,listare la primarie a ofertei de vinzare eu nefiind preemtor,propietarul avind contract de arenda cu un domn care nu si_a platit obligatiile avute intre timp societatea este sub insolventa ,am facut notificari ca doresc sa lucrez acel teren si l-am marcat si l-am lucrat in toamna urmind sa il insamintez acum in primavara.Administratorul care se ocupa de reorganizare a incheiat contracte de prestari servicii si acei domni au trecut peste suprafata de teren lucrata de mine.Mentionez ternul este cumparat din noiembrie 2018 ei neplatind plata arenda nici persoanei de la care am cumparat si nici mie si nici nu sa raspuns la notificarea facuta de mine in septembrie 2019 dupa ce sa recoltat fl soarelui.Multumesc.Vînzarea sa facut la notariat in conditiile legii.
Discuție vinzare teren
Buna ziua, am un teren arendat de la cineva cu contract de arenda si am fost anuntat acum citeva zile, de noul proprietar ca a cumparat.Nu era normal sa fiu anuntat de acea persoana sau notificat de primaria la care am inregistrat contractul?.Am inscris un contract acum 2ani si nu a vrut sa-mi inregistreze contractul ca nu avea proprietarul negatie de la arendator.Ce pot face?.
Răspuns la discuția INCHEIERE CONTRACT ARENDARE
Stimata doamna va multumesc pentru raspuns dar daca s-ar putea sa i-mi dati un raspuns mai putin tehnic pe intelesul unui cunoscator ,din proprietarii de teren daca 20% au dezbatuta mostenirea ,eu vechile contracte le-am incheiat cu mostenitorii proprietarului.Ce rezolvare pot gasi la aceasta problema?.Va multumesc.
Răspuns la discuția imatricularea vehculelor
Domnilor a dat dzeu si am scapat de acest calvar si am inmatriculat masina in cauza si sper ca nimeni sa nu treaca prin asa ceva .
Stimata doamna eu am intrebat deoarece am citeva contracte care expira si sint refuzat la primarie cu inregistrarea acestor contracte, Ce a-si putea face?, din pacate nu am studii juridice si ca la noi esti pus in fel de fel de situatii neplacute,credeti ca daca a-si opta sa fiu reprezentat de un avocat si sa platesc consultanta ?.Asta e ,daca nu e solutie trebuie. Va multumesc si daca credeti ca imi puteti oferi consultanta va rog sa ma ajutati sa fac cumva sa platesc ca nmeni nu munceste dgeaba .
Stmata dna vamultumesc pentru raspuns ,am intrebat aceasta deoarece la noi in zona falciu vs sint multi care nu au dezbaterea mostenirii facuta costa multi bani iar oamenii sint saraci ,va pot spune ca eu sint pot sa zic un pic potent financiar si tot i-mi este teama de costuri.Multi oameni spun ca mostenitorii nu pot incheia contract deoarece nu sint propietari de drept a acelui bun si fac act de comodat cu ei.Va multumesc mult ,si va urez sanatate multa.
Dl normal trebuia sa ceri un certificat fiscal de la domiciliul vanzatorului ca acel bun nu este grevat de sarcini sau e sub sechestru.Contractul de vinzare cumparare nu trebuia inregistrat deoarece persoana s-a hotarit din diverse motive sa-l instraineze acel bun .Probleme la inmatriculare am si eu mie imi trebuie un act din germania si se mosesc astia sa-l aduca pe jos ca am vreo6 luni si nu dau un raspuns oficial .Birocratul roman isi bate joc de roman.
Răspuns la discuția legislatia A.P.I.A.
ai contract de arendare pe terenul acela,sau l-ai declarat si tu si tatal de 2ori adica supra declarat.Titlul de proprietate e al tatalui ,cine are trecut numele acolo ala propietar .