Buna ziua.
Poate Primaria, prin serviciul specializat de control al As.de Proprietari, sa verifice contractele incheiate la nivelul asociatiei cu privire la panourile de publicitate sau pentru alte surse provenite din inchirieri ?
Multumesc.
adymy
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua.
Am contestat lista de plata, iar raspunsul firmei de administare este urmatorul>
Urmatoarele creante exista din momentul preluarii administratiei de catre firma noastra:
TOTAL -14,815.59
Se spera, la acel moment dat, ca aceste sume sa se recupereze in procesul intentat.
Dovada celor mentionate, anexam Procesul Verbal de la predarea-primirea situatiei economice din momentul semnarii contractului de administrare cu firma noastra.
Din pacate procesul mentionat mai sus, a fost pierdut de catre Asociatia de Proprietari, aceasta fiind obligata sa achite suma de 8651.45 lei catre Birou Executor .Pentru aceasta suma s-a pus poprire pe contul Asociatiei si s-au retrasi banii din contul Asociatiei. Anexam extrasul de cont cu aceste popriri precum si incheierea .
Pentru a discuta si lamuri aceste aspecte s-a convocat AGA pentru data de 18.03.2020, insa din cauza starii de urgenta am fost obligati sa amanam adunarea generala.
Fondul de rulment al asociatiei este de 12,723.34 lei, suma care nu acopera cele doua minusuri (14815.59+8651.45). Pentra a nu risca sa ramanem fara utilitati ne-am simtit obligati sa includem pe listele de plata o parte din valoarea poprita, mai exact suma de 6880 lei pe listele aferente lunii martie, urmand ca dupa ridicarea starii de urgenta sa decideti in cadrul unei AGA modul de solutionare a acestei situatii.
Baza legala este sentinta judecatoreasca si cea a executorului, documente anexate.
Va rog sa ma lamuriti daca expresia <ne-am simtit obligati sa includem pe listele de plata o parte din valoarea poprita> reprezinta baza legala de intocmire a listei de plata, acest proces fiind castigat de noi.
Buna ziua.
Doresc sa va mentionez faptul ca lista de plata nu este semnata de presedinte, prin urmare nu cred ca voi primi raspus la contestatia mea. Am depus contestatia cu confirmare de primire, pt. ca prin email nu a vrut sa-mi dea numar de inregistrare. Care este termenul legal in care poate sa-mi raspunda constatiei?
Buna ziua.
Am castigat un proces civil cu Asociatia de Proprietari, in urma caruia Asociatia trebuie sa ne plateasca cheltuieli de judecata, executorul judecatoresc a pus poprire pe contul asociatiei , dar acum am vazut pe lista de plata coloana de <alte cheltuieli > taxe avocat cu suma calculata pe cota parte indiviza, inclusiv pentru apartamentul meu, acele cheltuieli de judecata. Va rog sa-mi spuneti daca au facut distributia corect,pe lista de plata, daca sutem obligati sa platim si noi acele taxe?
Buna ziua.
Sunt membru fondator in fundatie si doresc sa fac o sponsorizare in nume propriu la acesta fundatie, pentru a acoperi pierderea din anul precedent. Ca membru fondator pot sa fac acesta sponsorizare? Conform unui contract de sponsorizare, eu ca si persoana fizica, pot finanta fundatia cu suma necesara, pe care o voi plati pana in anul 2020?
Va multumesc.
Buna ziua.
Am preluat o Asociatie de Propr. care are in situatia elementeler de activ si pasiv la pozitia "soldul altor fonduri legal stabilite(de penalizari, de chelt.administr.,de recuperari debite)" sold negativ, adica suma de -16503.19 lei.
Nu inteleg cum cu cont de pasiv poate avea sold negativ. Rog ajutor! Multumesc.
Sunt si eu in aceeasi situatie Părinții sotului meu sunt proprietari, trăiesc, dar in adunarea generala, am fost exclusă din C.E.motivul fiind:" nu e proprietara, nu suntem trecuți in Cf", desi locuim in apartament de 20 ani. Rog păreri.
Bună ziua. Locuiesc in bloc de 20 de ani, cunosc toate problemele asociatiei. Doresc sa stiu daca pot fi presedinte al asociatiei de proprietari, in condițiile in care părinții nei sunt proprietari?