Anul trecut am primit ajutorul de la stat pentru intreprinderea individuala care nu isi putea desfasura activitatea in perioada pandemiei.
Am depus cerere de esalonare, mi-a fost refuzata pentru ca declaratiile aveau niste greseli, le-am retrimis apoi am retrimis cererea de esalonare, ultima varianta aprobata.
Intre timp, mi-au pus poprire pe conturi, mi-au trimis o instiintare cu penalizari pentru ca nu am platit impozitele, iar acum am primit o somatie cu titlu executoriu referitoare la alte impozite care provin din ajutorul de stat din 2020.
Cum as putea rezolva asta?
Multumesc, o zi frumoasa!
Buna ziua,
Fiind in Cluj am parcat pe un loc unde nu scria sau niciun alt numar, pentru a-mi putea da seama ca este un loc platit.
Am primit instiintare in parbriz, am sunat la politie si mi-au spus sa le trimit mail "cu nemultumirea mea". Am trimis fotografii care sa evidentieze ca celelalte locuri aveau placute iar acesta nu, plus datele mele de identificare, asa cum cerea pe foaia din parbriz.
Apoi am primit amenda acasa.
Doresc sa o contest dar voiam un sfat, exista vreo procedura speciala pentru contestatii? Se poate gasi un model de document?
Multumesc.
Buna ziua ! Daca exista o firma deschisa, dar fara activitate, cu sediul social in adresa X, se poate deschide PFA, la aceeasi adresa, fara a mai depune "avizul asociaţiei de proprietari/locatari privind schimbarea destinaţiei imobilelor colective cu regim de locuinţă, prevăzut de Legea nr. 230/2007" ?
Sau este obligatoriu sa depun iar acel formular?
Multumesc, o zi buna !
As dori sa imi deschid o firma cu sediul social in Constanta iar activitatea sa o desfasor in Bucuresti. Este posibil?
Mulţumesc mult ! O zi frumoasă !
Bună seara. Sunt curioasă dacă îmi pot face PFA cu sediul în Bucureşti, daca eu sunt din Constanţa şi nu am viză de flotant.
Bună seara, îmi puteţi spune de ce acte am nevoie pentru a desfăşura acest târg? Aprobări de la Primărie etc?
Mulţumesc anticipat.
De asemenea, am sunat la Primăria Capitalei, la Primăria de Sector, dar nu a ştiut nimeni să îmi spună ce acte îmi sunt necesare pentru a organiza un astfel de târg.
Buna ziua, este vorba de un targ organizat într-un local tip cafenea-restaurant. Vreau să ştiu dacă este obligatoriu să am PFA sau să lucrez în parteneriat cu o firmă.
Bună seara, mă interesează dacă pot organiza evenimente de tip târguri şi expoziţii dacă sunt Persoană Fizică şi mă asociez cu o firmă pentru a putea factura sumele încasate, sau trebuie să fac asta în calitate de Persoană Fizică Autorizată sau trebuie obligatoriu să îmi deschid eu o firmă?
De asemenea, ce acte îmi sunt necesare pentru aceasta? Ce taxe trebuie plătite?
Trebuie să plătesc impozit pentru a organiza un târg? Unde se plăteşte?
Mulţumesc.