avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate ghehazi

Activitate ghehazi

Bună ziua.Am o familie beneficiara de alocație de sprijin.Din cauza unui anumit număr de absențe s.a suspendat alocația până în ianuarie,dar mi.au blocat și voucherul social.Conform art3 al.c din OUG 63/2022 familiile cu venituri mai mici de 600 lei pe membru de familie au dreptul la voucher social.Chiar daca mi.au suspendat alocația ca măsură punitivă,de ce au întrerupt alimentarea voucherului social? Mulțumesc
Circula un zvon că moștenitorii veteranilor de război au dreptul la o indemnizație,și aici mă refer la copii,nu contează vârstă,că a fost o lege ,"ascunsă" iar oamenii abia acum au aflat și că trebuie depus dosar.Ma lămurește și pe mine cineva? Mulțumesc!
Vreau să știu dacă pot vira pensia fratelui meu pe cardul meu.Eu sunt curator și ridic de la posta pensia acestuia .El este cu handicap gr.1 cu însoțitor ,am fost la CEC și au spus că nu se poate.Multumesc
Am depus la primărie o cerere pentru angajare ca asistent personal al unei persoane cu handicap grav fiind și curator dar primarul se face că plouă.Cum ar trebui sa procedez mai departe?
Răspuns la discuția Reclamatie
Am făcut sesizare la ANPC și mi.au trimis că nesolutionabila pentru că nu.am respectat condițiile de retur adică am cerut banii și pe taxa posta retur pe care oricum trebuia comerciantul s.o plătească dar după ce verifica marfa să vadă dacă am dreptate.
Răspuns la discuția Reclamatie
Nu,și nici nu.am intenția să fac acest lucru acest vânzător mi.a trimis un produs neconform și vreau să aflu de la organele abilitate daca s.a emis macar factura caci banii pe produs i.am pierdut din cauză că n.am respectat niste termene și condiții de retur
Discuție Reclamatie
Vreau sa trimit o reclamație pentru că nu.am primit factura fiscala pentru un bun cumpărat online.Eu stau in Suceava iar produsul a venit din Arges.Unde trimit reclamația aici sau acolo?
Vreau sa dau in judecata moștenirea iar o parte din moștenitori sunt plecați în afara.Ce adrese pun in cererea de chemare în judecată căci nu au locuințe în România și vin la părinți în concediu?
Discuție Factura neemisa
Am cumpărat online ceva din jud Arges iar eu locuiesc în Suceava și nu mi sa emis factura.Unde trebuie trimisa reclamația la mine in județ sau in arges ?
Am cumparat in 2001 un teren extravilan cu chitanta de mana cu stampila primariei 1 ha.As vrea sa stiu daca pot trece terenul in proprietate avand in vedere ca din cei doi mostenitori de la care am cumparat terenul unul a decedat dar are la randul lui un alt mostenitor.Am incercat pe cale notariala dar acesta din urma a zis ca nu.l intereseaza ce a facut maica. sa.Am inceput actiune in instanta.Cand am cumparat eram arendas dar nu aveam contract ci verbal.Am vreo sansa sa fac ceva?