avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei9001

Activitate Andrei9001

Buna ziua,
Detin o afacere srl-d mai exact o rulota unde comercializez produse de patiserie. As vrea sa stiu va rog daca e posibil sa accesez fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii si mutarea ei intr.un loc fix. Mai exact intr.o clădire. Mentionez ca nu dețin clădirea.
Multumesc!
Detin o rulota comerciala cu autorizatie pe patiserie. Ma puteti ajuta cu o lista de produse pe care le pot vinde in incinta scolii avand in vedere restrictiile prevazute de lege. Chiar si fast food. Multumesc.
Răspuns la discuția Inchiriere spatiu CNADNR
Tocmai mi s-a spus ca nu se poate.
Imi poate spune cineva daca se poate inchiria spatiu pentru o rulota comerciala intr.o parcare de pe autostrada.Daca da care ar fii pasii in mare. Multumesc.
Doresc sa vand gogosi si langosi in targuri si evenimente dintr-o rulota. Va rog sa imi spuneti ce tip de firma ma avantajeaza .
Doresc sa scot un imprumut de la banca insa in lista de salarizare scoasa de la anaf de catre banca pt sotia mea se regasesc salarii de 300 lei net. Pe fluturasul de salariu nu are salar net sub 800 lei. In acea perioada sotia mea a fost in risc maternal.Banca a spus ca trebuie sa tina cont de ultimele 3 salarii de la firma inainte sa ramana in maternitate.Pe acele ultimele 3 salarii apar salarii de 300 lei iar pe fluturas de 800+. Banca a spus ca eu nu au ce face iar firma la fel. Ce pot sa fac ca pe fisa de la anaf sa fie trecute salariile de pe fluturas?

Multumesc.
Taxa e in jur de 4600 lei. Sunt din judetul HD si caut un avocat pt a ma ajuta. De preferabil as vrea sa platesc din banii recuperati servicile avocatului. Ma intereseaza cat costa.
Detin un spatiu comercial la parterul unui bloc. Daca schimb afacerea din dentist in fast food trebuie sa strang din nou aprobare de la vecini?
Răspuns la discuția Credit bancar
Cand ne-am dat seama pe ce cont s-au bagat banii au trecut 60 zile.Ca urmare am intrat in biroul de credit ca restanta. Pot sa fac sesizare la banca cu chitantele depunerii pt a ma scoate din biroul de credit?
Discuție Credit bancar
Am un credit si un card de cumparaturi la BT. Cand m-am prezentat sa platesc rata la credit , operatorul bancii a bagat banii pe contul cardului ca urmare am ramas cu 2 luni restanta. Am chitantele cum ca am platit la timp.
Se poate modifica in baza lor de date sa nu mai apar cu restante?