avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Activitate ReoTati

Activitate ReoTati

Multumesc domnilor!
Cu respect!
Buna seara,

sunt divortata de 6 ani si custodie exclusiva a minorei de 7 ani, cu domiciliu stabi in UK, fapt specificat pe hotararea judecatoreasca si detaliile de custodie a copilului. Am nevoie de procura la iesirea din tara? pasaportul copilului britanic este expirat si este putin dificil sa il reinoiesc prea curand, daca ii fac pasaport romanesc, am nevoie de procura de la tatal copilului sa ies din tara cu copilul?
multumesc
Răspuns la discuția Interdictie Anglia
Mare noroc a avut ca a reusit sa intre, eu nu am mai ingrat pe 6 martie, m-au intors acasa ne-avand interdictie, ci doar cazier pe Italia acum de acum 15 ani. E lege noua din noiembrie 2016 ca sunt deportati cei cu condamnari anterioare si alte probleme. daca il prinde, nu cred ca iese bine.
Discuție Buna ziua
Executed recent o pedeapsa in Italia, rezultand un cazier judiciar, as vrea sa stiu daca acest cazier este posibil sa fi fost transmis si altor tari din comunitatea europeana?
Multumesc
Buna ziua,

Poate cineva sa-mi spuna daca un cazier existent pe teritoriul romaniei, este si international, adica pe teritoriul UE, Romania fiind in UE?
Multumesc
Buna ziua, am cateva amenzi pe numele meu, dar pt care nu sunt eu responsabil, am vandut cateva masini in trecut iar noii proprietari nu s-au inregistrat ca fiind noii proprietari, savarsind nereguli in trafic fiind emise amenzi care m-au ajuns di urma pe mine. Ce pot sa fac? Va rog frumos sa ki dati un sfat. Multumesc
Răspuns la discuția Mandat european
Atentie mare in priviinta avocatului, daca gasesti avocat roman ar fi bine- a-i mai avea vreo speranta, nu-ti pune mari sperante in alta natie de avocati, te usura de bani si nu le pasa - mai rau ca la noi din punctul asta de vedere.
Ar fi foarte frumos sa fie asa cum a spus dl Moderator anterior, poate ar fi bine sa aveti un proces pt abandon de familie in baza neplatii pensiei alimentare si sa cereti custodie exclusiva, pt ca la vama cu hotararea judecatoreasca in care se specifica custodie comuna, e foarte posibil sa va ceara actul notarial cu acordul tatalui pt iesirea din tara.
Buna ziua,

se poate va rog sa ma lamuriti daca termenii de eliberare conditionata sunt respectati indiferent de acuzatia pt care un detinut se afla in inchisoare? sau daca se iau in vedere numai acele conditii pt care un detinut poate cere liberarea conditionata? Multumesc