Bună seara, Ziarul de Iasi - liderul presei iesene logo
1'
FOTO: Doi morţi într-un accident oribil la ieşirea din Mirosloveşti
04.07.2015 19:19:55
Un accident rutier soldat cu moartea a două persoane a avut loc în cursul nopții trecute la ieșire din Miroslovești.
Într-o curbă, șoferul în vârstă de 23 de ani din Galați a pierdut controlul asupra volanului și a intrat frontal într-un copac.
El a scăpat cu răni ușoare însă cei doi pasageri de pe bancheta din spate a mașinii au murit pe loc.am copiat acest conținut să citiți despre ce este vorba, mi-am pierdut unicul fiu , vă rog să mă ajutați,cum este posibil că acest proces din judecătoria Pașcani să nu finalizeze un dosar din acel an,acel șofer are relații și a schimbat din dosar unele declarații, procesul stă pe loc de cinci ani aproape,iar eu că mamă am ajuns dependenta te antidepresive, și nu pot să-mi revin,de atâta timp ochi nu mi se mai usucă,și acel șofer este bine,prin cluburi discoteci,iar eu plâng la un mormânt, vă rog că cineva care are o putere mai mare decât un avocat să mă ajute să știu că acel proces se va termina odată cu coșmarurile mele (nu,nu mă interesează asigurarea ,bani nu-mi aduc singurul băiat înapoi) vreau dreptate atât ! vă mulțumesc pentru cine va citi aceste rânduri de la o mamă care și-a pierdut menționez avocatul meu este foarte bun dar se lovește de amânări și etc
Este posibil să se facă analiză criminalistică la un accident care a fost în anul 2015 cu două victime decedate . și șoferul a recunoscut fapta ? Vă rog să mă faceți să înțeleg ce înseamnă (analiză criminalistică) . Vă mulțumesc !
Am plătit asigurare de mai mulți ani ,eu sunt o persoană fizică,nu am servici și nici soțul meu muncim la solari.acum soțul meu a vrut să plătească asigurarea și trebuia să de-a 200 de roni. .eu fiind bonlava in urma unui accident unde mi-am pierdut unicul fiu , sufăr de o depresie și sunt dependente de medicamente,soțul meu a făcut diabet,deci avem nevoie de aceasta asigurare pentru a ne lua medicamente.îmi este imposibil să plătesc acești bani pe lună,ce pot face in această situație? Plus că medicamentele mi -au afectat ficatul și am o hepatita. Urmez un tratament ptr depresie care cred că va dura mult . cu respect Camelia
domnule avocat la inceput a spus altceva si a facut cu totul altceva ma gandesc ca fam soferului sa nu-i fi dat......... sa lungeasca procesul cum este posibil ca parchetul sa nu-i primeasca dosarul? dar problema mea este ca am semnat un contract ,as putea muta procesul in alt judet si sa schimb avocatu?
domnule draga daca ati fi citit cu atentie va dadeati seama ca nu am incredere ptr-ca nu se leaga nimic,daca santeti parinte stiti ce este durerea sa-ti vezi baiatul de 24 de ani intrun s.....[ scuza imi este foarte greu sa pronunt cuvantul] sant multe cuvinte care nu se leaga, in septebrie a spus ca pe 28 se incepe procesu FALS nu a inceput nimic nu inteleg de ce parchetu nu primeste dosarul find dosarul complet cum ne spune avocatu .dumneavoastra ce parere aveti?
acum am vorbit cu fam.prietenei baiatului meu si lor le-a zis ca parchetu ai tot amana si cica a dat in judecata parchetu deci noua ne-a zis altceva lor alt ceva nustiu ce sa mai cred avocatul la fam fetei find tatal avocatului nostru va rog spunetim ce trebuie sa fac ; cu respect
acum am vorbit cu fam.prietenei baiatului meu si lor le-a zis ca parchetu ai tot amana si cica a dat in judecata parchetu deci noua ne-a zis altceva lor alt ceva nustiu ce sa mai cred avocatul la fam fetei find tatal avocatului nostru va rog spunetim ce trebuie sa fac ; cu respect