avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1187 soluții astăzi
Forum Activitate Radu1989

Activitate Radu1989

Bună ziua! Ce se poate face, unde se poate reclama că nu se respectă unele puncte stipulate în contractul colectiv de muncă? Mă refer la niste sporuri pentru cumul de funcții.
Discuție GDPR
Bună ziua! De curând am fost înscris la un curs de firma la care lucrez, au dat toate datele mele personale fără ca eu să știu. Menționez că am aflat despre acest lucru după ce am primit un e-mail de la cei care țin acest curs. Cu protecția datelor personale cum e? Mi-a fost fost încălcat acest drept?
Bună ziua! Eu sunt in concediu de creștere a copilului (15.05 - 15.06), in "luna tatălui", pentru a intra în ccc a trebuit să fac o cerere pentru suspendarea contractului, in această perioadă soția a născut al doilea copil. Întrebarea este dacă mai beneficiez de cele 5 zile libere după ce ies din ccc? Și pot beneficia de prevederile din CCM?
Care este ultima lună în care pot beneficia de luna obligatorie de concediu de creștere a copilului, dacă copilul este născut pe 15.06.2017?
Discuție Indemnizație
Bună ziua! Momentan soția beneficiază de indemnizația de creștere a copilului in prisma faptului că a fost studenta. In cazul unei sarcini gemelare și în condițiile în care ultimul an de studii a fost 2017-2018 și nașterea urmează să aibă loc în iunie 2019. Care va fi indemnizația pentru gemeni?
Bună seara! Îmi expiră permisul de conducere și aș vrea să știu dacă îl pot schimba si in altă localitate în afară de localitatea de domiciliu
Răspuns la discuția Creștere copil
Dacă soția este la școală postliceala de stat poate beneficia de indemnizația de creștere a copilului
Discuție Creștere copil
Exista posibilitatea ca eu sa beneficiez de stimulentul de inserție și soția de indemnizația de creștere a copilului?