Multumesc.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Nu aveți ce sa faceți atât timp cât ați formulat contestație și ați pierdut în instanta..
Bună ziua, azi am primit un mesaj de la banca Transilvania ca mi s a pus proprire pe cont. Cauza propririi este neplata amenda ptr nepurtare masca în perioada pandemiei. Eu am contestat amenda, am făcut și apel dar am pierdut. Este o amenda data afara, un abuz, fără a fi completat un proces verbal la fata locului, agentul completând doar în agenda personala, și mintand c au fost martori, etc. Nu vreau sa achit aceasta amenda care este un abuz. Mulțumesc! Ce pot face mai departe? Micu Adelina, București.
Buna seara, și eu am fost amendată ptr nepurtare masca, am pierdut si procesul și apelul..Ati reusit ceva cu anaf ul?
Buna seara,
Firma unde lucrez a fost cumpărată de un mare concern. Actele s-au semnat pe 30.09.2021. Noi, angajații, n-am fost informați că urmează ca firma sa fie preluată de alta societate decât cu o săptămână înainte de semnarea actelor. Ni s a comunicat verbal ca timp de un an nu se va schimba nimic la nivel de producție, numai managerial, insa nu exista niciun act care să ateste asta. Noi angajații ne simtim un pic in nesiguranță, din cauza lipsei de comunicare din partea angajatorului nostru, deși avem contracte pe perioada nedeterminată. La ce ne putem aștepta noi angajații referitor la noua situatie, și cum am putea sa ne protejăm contractul?
Buna ziua,
Dupa proces, prin Sentinta civila mi s-a comunicat ca am pierdut procesul pentru ca n-am facut la timp plangerea. S-au luat de cel mai pueril motiv...In sentinta scrie ca pot face apel in 30 zile de la comunicare (couminicarea:23.06.2021). Cum as putea sa atac?
Este vorba de o amenda de 1.000 de lei primita de mine pe 03.11.2020, pentru nepurtarea mastii in spatii deschise, Procesul verbal l-am primit prin posta (n-a fost completat in fata mea, scrie ca am refuzat sa semnez, ca martorii au refuzat si ei). Dl politist si a notat in agenda, fara sa mi arate ce scrie. Deci eu imi asum ce am facut, dar am cerut anularea PV pentru ca era plin de minciuni. Si am pierdut ptr ca n am adus la timp plangerea, ptr ca la momentul ala o insoteam pe mama,care avea probleme de sanatate (Dumnezeu s-o ierte!).Multumesc ptr eventualele raspunsuri...
Buna seara,
Ce inseamna sintagmele dintr-un proces: "se amână cauza, termen pe sedinta publica"? Mai exact ce inseamna "termen pe sedinta publica"?
Multumesc,
Adelina Micu
Buna ziua,
Inainte de '90 tata a cumparat niste drepturi a doi unchi de ai lui cu chitante de mana si act scrise de mana semnate si datate de acestia. Spuneti mi va rog daca sunt valabile. Multumesc!
Buna ziua,
La gradinita de stat a copilulului meu femeia de serviciu, din cauza unor probleme de sanatate a intrat in concediu medical, dupa care din concediul medical vrea sa iasa la pensie. Directoarea scolii nu vrea sa angajeze o alta femeie de serviciu pe motiv ca nu poate din cauza concediului medical al femeii de serviciu. Si astfel noi si copiii suntem atarnati in situatia asta de cateva luni bune, in clasa fiind mai mereu mizerie si conditii neigienice ptr copii. Cum se poate rezolva aceasta situatie?