avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate Ionela67

Activitate Ionela67

Răspuns la discuția Comunicare proces verbal
Multumesc!Totusi mie mi se pare inutil, atâta timp at eu am carte de idetirte cu domiciliul schimbat, din 216, procesul verbal a fost trimis în 2017, culmea ...semnat de destinatar....

Avocat Cristina CIUREA a scris:

Repunerea pe rol a cauzei dupa ramanerea în pronunțare, poate fi dispusa in acele cazuri in care judecatorul apreciaza ca sunt necesare probe sau lamuriri noi pentru solutionarea corecta a cauzei.
In această situatie, instanta fixeaza un nou termen, dispune citarea partilor si comunicarea incheierii de repunere pe rol.
Dvs. aveti dreptul sa formulati un punct de vedere cu privire la raspunsul primit de la Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor si sa puneti concluzii pe fondul cauzei, apoi instanta va ramane din nou in pronuntare.

Buna ziua. CESTRIN a emis un proces verbal, pe numele meu, în dovada de comunicare scrie ca a fost înmânat destinatarului, dar este o serie de CI,care nu mi apartine, eu nelocuind la acea adresa, de ceva timp, având schimbat actul de identitate, la domiciliul actual.Nu stiu cine a primit p.v, dar cert este că datele de identificare nu mi aparțin..Am contestat pv,inițial instanță a dispus proba grafologica(trebuia sa plătesc 900lei)am refuzat să plătesc,,a rămas în pronunțare dar sa repus pe rol pt.a se cere relații de la evidența populației....Ce ar trebui să fac eu în continuare?
Buna ziua.Am o contestație în care instanța mi a cerut sa mi exprim punctul de vedere in legatura cu excepția de tardivitate invocata din oficiu, luînd în calcul o comunicare de la executor ...incuviintarea executarii silite...facuta la vechiul domiciliu, Fac precizarea ca nu am mai locuit acolo din 2010,cand am divortat ,am schimbat cartea de identitate in luna mai 2016...deci si domiciliul,,comunicarea a fos facuta prin afisare in luna septembrie 2016,la vechiul domiciliu...cum pot sa ma apăr...
Răspuns la discuția Amenda Italia
Eu am citit,ca in legislatia italiană amenda trebuie comunicată,în maxim 360 zile

LIVIU NISTEA a scris:

Cel mai bine ar fi sa o platiti. Mai aveti si posibilitatea de a contesta, dar s-ar putea ca cei care v-au amendat sa poata si dovedi ca ati depasit viteza legala, iar atunci e posibil sa fie cheltuiala mai mare.

Discuție Amenda Italia
Buna ziua.Am primit pe data de 23.11.2018,o amenda din Italia pt.depasirea vitezei cu 11 km.peste limita admisă la data de 27.07.2017..ce pot face
Nu stiu inca de ce au facut recurs...dar ma gandesc asta nu e o modalitate pt.ANAF sa teaga de timp...Oare e posibil sa le admite recursul Curtea??
Asa scrie in sentinta,,ramasa fara obiect"urmare a ordonantei prin care sa aprobat restituirea taxei prin cerere la ANAF_dar mi au admis restituirea taxei de timbru judiciar obligand ANAF sa plateasca_acestia au facut recurs...cum sa procedez eu in acest caz..????

Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc taxa de timbru judiciar (300lei).ANAF..A FACUT RECURS..multumesc
Discuție Timbru mediu
Buna ziua .Cum sa procedez.in cazul in care mi a fost respinsa actiunea de recuperare a timbrului de mediu .CA RAMASA DARA OBIECT....dar mi au admis sa primesc taxa de timbru judiciar (300lei).ANAF..A FACUT RECURS..multumesc
Daca o persoana in varsta de 75 ani. a intocmit un testament .acesta se poate anula ca fiind plata pentru relatie de concubinaj?Testament prin care a fost numita legatar.testament intocmit la notar cu doi martori