Adrian Matei a scris:
Politia are intodeauna dreptate.
O acceleratie relativa unei viteze de 394 km/h cu un BMW din 2001 1.6l benzina.
Plati amenda si gata. Judecatorii refuza chiar si expertizele, De ce oare? Nu vor sa creeze precedente, cu pocniturile de aparate Phyton II.
Voi face orice pentru a anula această mizerie. Ca paramedic SMURD de ani de zile am văzut zeci sau sute de cazuri cu morți din vitejisme de bulevard,
Intotdeauna am luptat pentru viata si nu conteaza o amendă sau o lună de mers cu bicicleta ci stigmatul moral care mi l-au aruncat niste imbecili. Personal am oprit doi bețivi în trafic si le-am luat cu japca cheile de la masina (apoi predat poliției), la unul am fost si martor în instanță. Nu am remușcări, nu le-am făcut un rău ci poate ca asa am salvat alte vieti.
Am înregistrarea traseelor GPS din ultimii 8 ani de zile, NICIODATA în toți acești ani nu am avut asemenea viteze într-o zonă urbană!!!
Am peste 1 milion de km si NICIUN accident, sa spui ca am circulat cu 124 km/h printre pietoni e pentru mine un stigmat moral si o jignire incalificabila.
Nu am zis ca sunt fecioara Maria pe șosele, , cand șoseaua e liberă mai ajung zi pe la 80, dar peste 100 în zone cu pietoni, o bandă pe sens , intersecții adiacente , cu o sosea foarte denivelata, se cheamă accident în așteptare. si doar un cretin poate face asa ceva...