avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate Cod1958

Activitate Cod1958

Dl.Carp,Dvs.,tot invirtiti rahatul!!! .Femeia are dreptul sa intre in pensie normala avind in vedere ca are stagiul de cotizare complet este in pensie anticipata ,adica poate intra asa cum spuneti in anticipata fara penalizare !! Raspunsunsul este DA ,are dreptul sa intre in pensie normala.!!! Acum treaba este ca,aceasta lege a poluarii este interpretata in mod eronat ,desigur in mod intentionat pentru ca Statul sa nu piarda,atunci n am inteles de ce s a scos legea ? Sa va explic, alin 5 spune clar ca de aceasta lege beneficiaza toate persoanele care mai au doi ani pina la pensionare si se face precizarea ca nu se intra la penalizari ca la alin 4, Se face o confuzie intre o pensie anticipata si reducerea virstei de pensionare.Voi da in judecata CJP ul si voi castiga 100% .Ori este o greseala de exprimare ori este o abureala dar trebuie sa fii batut in cap daca nu pricepi semnificatia frazei ," toate persoanele beneficiaza de reducerea virstei standard de pensionare cu 2 ani " nu numai cei cu pensie anticipata,asta inseamna ca daca eu am 59 de ani si ma pot pensiona la 61 de ani si 2 luni,daca indeplinesc conditia sa am un minim de 15 ani vechime pot cere sa fiu pensionata din oct 2017 daca stau spre exemplu in Mures.
Buna seara.Si eu sunt in aceeasi situatie,ce sa va spun; legea spune clar ca ,toate persoanele care traiesc in orasele poluate, cele sapte localitati,,beneficiaza de reducerea virstei standard de pensionare cu doi ani.Deci se face referire la legea 263/2010 ,art..65 alin 4 si 5.La alin 5 se spune clar ca beneficiza de lege toate persoanele in pragul pensionarii si se face o precizare ca nu intra la penalizari ca in alin 4. Cei de la CJP,vor sa ne convinga ca de fapt este o pensie anticipata partiala si trebuie sa indeplinesti conditiile pentru pensionare anticipata.Eu voi da in judecata CJP ul si voi castiga 100% ! Acum referitor la pensionarea mamei sau de cine spuneti,daca este nascuta in 1958,,virsta standard de pensionare este 61 de ani si doua luni sau in functie de ce luna s a nascut si trebuie sa aiba 31 de ani si o luna parca ,pentru a avea stagiul complet de cotizare dar poate beneficiaza de pensie si cu 15 ani vechime.Daca ar fi beneficiat de aceasta lege a poluarii in anul acesta putea depune linistita dosarul .
Răspuns la discuția Pensii in avans Paste 2017
Freeelis ,nu ma multumeste deloc raspunsul,asta i bataie de joc,daca la posta se baga cu doua zile mai repede banii si in cont ar fi trebuit tot cu doua zile deoarece pensiile se vireaza la toti deodata.Nu mi se pare corect sa ne fie banii blocati doua zile ,corect era ca in 11 sa intre banii in cont.Sa le fie rusine! Daca n am niciun avantaj cu aceste conturi la ce sa le mai dau comisioane?
N am citit nicaieri,asa m am gindit ca ar fi corect,daca se dau cu doua zile mai repede ar trebui si in cont sa intre cu doua zile mai repede .In alti ani asa era.
Puteti sa i dati in judecata pentru hartuire si sa le cereti daune morale.Asa procedeaza ei ,nu ti se da aceasta posibilitate sa ti achiti datoria dupa posibilitati,niste habsini de asta trebuie sa ia cit mai multe tepe bancile si recuperatorii.Asa au facut si cu mine numai ca eu le am tras o gaura neagra cat o casa si au de platit si cheltuieli de judecata.Datoria este frumos sa ti o achiti insa bancile uita ca sunt niste riscuri de care ar trebui sa tina seama si sa te ajute sa ti achiti datoria ori ei abia asteapta sa te execute,sa te umileasca si sa te hartuiasca.
Am citit si eu dar a spus ca, in conturi banii intra abia in 14. Corect ar fi daca se dau cu doua zile mai repede prin posta sa intre si banii in cont cu doua zile mai devreme deci in 11,convenctia fiind in 13..Alta data asa era.Cit se mai...pe ei sa dea banii aia din timp.Unde sa meri in vinerea mare la cumparaturi,sa fugi dupa bani...Si Olguta asta un pic este sarita de pe fix.
Răspuns la discuția Poprire cont pensie gr 3
Pentru cei interesati va anunt cu bucurie ca ,in cursul zilei de azi mi a aparut un sold frumos de 4,50 lei pe contul de pensie ,deci mi a fost ridicata poprirea de pe cont si mi au restituit cei 6 lei probabil 1,50 ceva comision Ajut pe oricine cu placere daca este intr o situatie similara cu a mea,pentru ca, va spun drept daca de 7 ani daca n as fi pe forum sa citesc despre experientele altora precis ca ma jumuleau toti ca pe o gisca.
Se stie ca posta incepe distribuirea pensiilor pe 12 dar de cont nu stie nimeni nimic,teoretic pe 7 ar fi trebuit sa vireze banii in cont dar asa cum spuneti cred ca,pe 10 intra banii.
Am uitat sa precizez ca legea 207/2015 eu le am invocat o in Instanta ! Veniti cu legea si n au ce face.
Conform pricedurii fiscale si a legii 207/2015 Dracusorii de la AFP- ANAF mi au stins toate datoriile,,era nu.mai o suma mica de vreo 50000 de lei si au dispus ridicarea popririii de pe toate conturile.Nu le am dat nici macar un fir de ata dar unde i lege nu i tocmeala.Va doresc numai bine la toti care aveti datorii ,sarbatori Pascale fericite si sa nu uitati veniti cu legea si n au ce face camatarii de la banci si anaf asta i camatarie si hotie in toata regula ce fac ei numai ca nu tine cu oricine !!!