avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandra2705

Activitate Alexandra2705

Camere nu există, este ușă de la intrare la etaj și vecinii cred că au o filmare cu urme de sânge care duc la ușa acelei persoane dar persoana aia era lovită la mână și deaia dau vina pe ea.

Teliu a scris:

Vecinii au dovezi? Sau doar acuza?
Usa este de la intrare? Nu exista camere de supraveghere?


Bună seara, dacă o persoană a spart geamul de la o ușă de pe scara blocului, i-se poate face dosar penal dacă administratorul de la asociație a mers la poliție? Dar aceea persoană zice că nu a spart ea geamul și restul de vecinii dă vina pe aceea persoană.
Buna seara, cat timp trebuie sa am la locul de munca ca sa pot primi indemnizatia de crestere a copilului?
Discuție Credit bancar
Daca tatal meu are un credit bancar, si el o sa moara o sa trebuiasca sa achit eu creditul?
Răspuns la discuția Cand se sterge cazierul?
Conditionata
Buna ziua am o cunostinta care in anul 2013 a fost condamnata la 2 ani de inchisoare cu suspendare pentru furt calificat din magazin si acum cateva zile a fost sa isi scoata cazierul dar inca e patat. Cand va disparea pata si se va putea angaja?
Unde pot gasi cazierul sa vad daca sa sters. Am o cunostinta care a avut o problema in 2013 si a primit 2 ani cu suspendare si anul trecut cand a scos cazierul inca era patat, ce poate face sanu mai fie patat?
Nici eu nu stiu
Am cost suplimentar la orange in valoare de 130 de euro din cauza numarului 1514 dar eu la ora 6:18 cand imi apare pe desfasurator ca am trimis primul mesaj la acest numar eu dormeam. Ce se intampla daca nu platesc costul suplimentar?
Răspuns la discuția Poti demisiona fara preaviz?
Pe perioada de 3 luni, si perioada de proba e de 5 zile