avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Simosimona20

Activitate Simosimona20

Buna ziua este vreo lege in care tatal care este in ccc poate prelungi pentru astm bronsic alergic,multumesc mult.
Multumesc
Buna ziua eu urmeaza luna ce vine sa nasc ,nu ma mai incadrez la indemnizatie.Sotul a anuntat la locul de munca ca el va intra in Ccc iar patronul a zis ca nu este posibil ca ii va inchide contractul.Este posibil asa ceva se poate trece indemnizatia pe mine.Va multumesc mult.
Buna ziua daca in momentul nasterii celui deal doilea copil primul are 3 ani si 4 luni mai pot beneficia de indemnizatie crestere copil.Va multumesc mult.
Discuție Expertiza
La efectuarea expertizei unui accident auto in care victima a decedat nu trebuie sa fie anuntat martorul principal sau unul din copii,nu am fost anuntati nici unul iar dupa 1 an din momentul accidentului sa aflu ca tatal meu decedat a fost gasit vinovat .Va multumesc.
Vă mulțumesc mult pentru timpul acordat.
Vă mulțumesc mult ce as putea face în acest caz as putea intra în șomaj?
Bună ziua eu sunt în indemnizație creștere copil pana în octombrie , Azi am primit plic ca firma la care lucram a intrat în faliment cu data de 9 august încheie contractul de munca , voiam sa știu pe astea 2 luni mai iau indemnizație va mulțumesc pentru răspuns.
Discuție Pensie urmas
Buna ziua tatăl meu a decedat din cauza unui accident de muncă cei de la ItM l-au încadrat accident mortal de muncă de traseu ,mamei ia venit decizia de pensie de 88 lei iar pe decizie scrie cauza decesului boala obișnuită,ce este de facut facem contestație va multumesc mult pentru raspuns.
Răspuns la discuția Pensie urmas
Va multumesc mult ptr raspuns.