avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate raduflavius1

Activitate raduflavius1

detin impreuna cu fratele meu un imobil format din doua case si un teren care este comun. El doreste sa incheie un contract pentru gaze dar are nevoie de semnatura mea.. Eu locuiesc in alta localitate si nu ma pot deplasa. Cum se poate rezolva problema?
doua persoane au in acte uzufruct viager si vor sa evacueze nudul proprietar dupa 17 ani insa casa nu mai are o camera are trei si nudul proprietar nu locuieste in camera care face obiectul uzufructului. In acte uzufructul e doar pentru o camera. Nu au spus executorului ca constructia nu mai corespunde cu actul.
in act e vorba de o camera in realitate sunt trei camere!! Structura casei s-a modificat intre timp
daca merg la executor cu un act sa evacuez pe cineva si stiu ca actul nu corespunde cu realitatea comit o infractiune care s-ar putea incadra in penal?
Răspuns la discuția domiciliul
care este cuantumul?
Discuție domiciliul
ce risti daca locuiesti fara forme legale la concubin
Dorim sa ne casatorim si exista urmatoarea situatie: suntem din orase diferite, detinem fiecare cate o casa proprietate,ea nu doreste sa schimbe numele, vom locui in ambele proprietati dupa cum ne cer interesele.
In acest caz este obligatoriu sa schimbam actul de identitate tinand cont ca nu exista in el referire la starea civila?
La cat timp dupa pronuntarea divortului poti sa te recasatoresti? Poti sa o faci inainte de schimbarea buletinului?
Pot uzufructuarii sa modifice instalatiile de furnizare a gazului si a curentului electric fara acordul proprietarului inscris in acte in sensul separarii consumului?
Răspuns la discuția problema de drept civil
Asa sa trecut in actul de vanzare cumparare eu proprietar iar ele cu drept de uzufruct dar nu sa facut vreun contract intre noi !!!