avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate andrep

Activitate andrep

Buna ziua! Va rog frumos sa-mi recomandati un avocat din Iasi sau din Vaslui care sa se implice in procesele sale. Poate deranjez cu intrebarea mea dar nu vreau decat sa-mi vad copilul.

Multumesc mult!
Am atacat-o cu Apel, dar ce ma intereseaza pe mine este ca in hotarare sunt scrise niste aberatii care raman scrise si partea adversa de fiecare data spune numai minciuni fara ca sa fie probate cu inscrisuri. Nu ma pot folosi de falsul in declacratii conform cudului penal?
Buna ziua din nou,
Va rog frumos sa-mi spuneti unde as putea sa ma adresez daca intr-o hotarare sunt scrise numai minciuni si aberatii despre mine pe care partea adversa intr- un proces civil le-a spus si le-a scris in intampinari . Nu pot da in judecata partea adversa pt atatea minciuni? Cum as putea sa procedez?
Nu este adevarat ca Ordonanta se judeca in 5 zile in nici un caz.Am depus Ordonanta in august si am primit sentinta in noiembrie si nu am sta pasiva in nici un caz am facut tot ce mi-a stat in putinta sa-mi pot lua copilul
Va multumesc mult pentru raspunsul dumneavoastra! A-ti pus punctul pe i, deoarece eu sunt mama copilasului si nu stiu nimic de copilul meu.Am tot incercat amiabil sa discut cu fostul sot dar nu se poate in nici un caz, am incercat totul si pentru ca sunt intr-o situatie disperata de asta am cerut ajutorul pe acest forum
Buna ziua!Am avut o Ordonanta Presedentiala care nu a fost respectata, deoarece legile din Romania sunt facute sa fie incalcate.
Parerea mea este ca acest forum este pentru a ajuta persoanele ce au probleme si cauta o solutie pentru a iesi din aceasta.In cazul meu nu este vorba de indolenta in nici un caz, ma lupt de doi ani sa pot macar sa-mi aud copilul, sa-l vad, sa pot avea o relatie normala copil parinte dar nu se poate acest lucru si din aceasta cauza am cerut un sfat pe acest forum cum pot proceda mai bine sa-mi pot vedea copilul.
Eu oricum va multumesc pt raspunsul dumneavoastra dar inainte de a arunca asa cu vorbe mai bine va limitati la a da un raspuns cu bun simt

Multumesc pt raspunsul dumneavoastra dar nu inteleg de ce se mai numeste custodie comuna?
Am facut o cerere pentru stabilire program de vizita dar inca procesul nu este finalizat si nu mi se permite sa-mi vad copilul. Ce pot face pentru am putea vedea copilul pana se finalizeaza procesul de stabilire program de vizita?
Multumesc mult!
Buna ziua!va rog frumos sa-mi spuneti daca nu am o hotarare prin care sa-mi pot vizita copilul dar am o hotarare in care am custodie comuna pot sa-mi vizitez copilul?
Multumesc mult!