avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Activitate Otilia1972

Activitate Otilia1972

Inca ceva, nu au voie sa incaseze timp de 30 zile parca nici o suma, este perioada de negociere si contestatie din partea ta.
Este o metoda de a va face sa.i recunoasteti ca noii ' propietari" . In primul rand este prescris , simpla notificare nu inseamna ca recunoasteti ca pot incasa datoria, penalizarile sunt nelegale.
Nu aveati cum sa faceti plata in aceeasi zi cand a fost cesionata datoria, parca asa am vazut.
Multumesc pentru raspuns.
Nu este o notificare de cesiune , vor banutii dupa 3 ani si 4 luni de la ultima factura emisa 26.10.2013, cesiune martie 2016 , ei spun ca este indeajuns inscrierea la biroul ?!electronic de cesiuni.
Au temei legal pentru colectare creanta direct la domiciliu?
Legal pot lasa plicul in usa?
Răspuns la discuția Prescripție datorie
Notificarea nu intrerupe prescriptia. , decat daca a luat la cunostinta ca s.a facut cesionarea creantei, aici pierd recuperatorii deoarece ei merg pe naivitate .
Răspuns la discuția Recuperare Top Factoring
Continuare....daca nu e credit e si mai bine. , deoarece au vandut suma , si termenul incepe de cand banca va motificat sa platiti descoperirea card( data pana la care va spus ds platiti).
Avocat....cel mai bine
Răspuns la discuția Recuperare Top Factoring
In primul rand vedeti daca nu este prescrisa datoria, cand au cesionat creditul , daca cei de Top Factoring v.au instiintat ca sunt noii " propietarii'
cu confirmare de primire., nu semnati si nu mai comunicati cu ei decat daca va luati un avocat.,Suma este prea atractiva pentru ei.Nu platiti nici 50 bani. , deoarece daca este prescris puteti activa termenul .
Pot entitatile de recuperare creante sa.si trimita angajatii la usa spunand ca este din departamentul Directcollect ??
Daca nu te gasesc acasa pot lasa in usa notificarea?
Este vorba de Top Factoring inregistrata la ANPC , care o reprezinta pe Glasro LTD., fiirma Cipriota, neinregistrata..Astept raspuns.O zi frumoasa.