avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate Grendizer

Activitate Grendizer

Buna Ziua.

Cu ocazia acestui mare eveniment, votul, as vrea sa intreb daca imi poate spune cineva daca o persoana care a comis o crima si a stat inchisa vrea 9 ani, poate sau nu sa candideze la functia de primar sau vice-primar?
Daca mergi la Casa de Pensii, aia dau din umeri (se uita la tine ca la felul 14) si te trimit la Spital la Comisia de Expertiza Medicala, asa cred ca se numeste.
Eu am depus Cerere la Spital la Comisie cu toate Actele ce mi-au cerut inca de anul trecut, din Octombrie, si pana acum nu am primit nici un raspuns.
Deci este de mai bine de 8-9 Luni sa zic asa.

Carp Mircea a scris:

Casa de pensii.

Am o intrebare simpla, sunt sau nu sunt fonduri pentru persoane cu handicap care vor sa isi ridice o casa?
Va Salut.
Am o intrebare legata despre Taxele de Demolare si Construire a unei Case.
Eu ca persoana cu handicap, grad 2 Accentuat, am vreo scutire de la platile de aprobare, si toate acele taxe de demolare si desigur construire a unei case?

Am observat ceva aici: " SCUTIRI - Impozitul pe cladiri, impozitul pe teren, impozitul pe mijloacele de transport, taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor si autorizatiilor, precum si alte taxe prevazute la art. 282 si art. 283', si sunt nedumerit cam la ce se refera "taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor si autorizatiilor".

Va Multumesc.

(Am mai postat o intrebare la rubrica DIVERSE legata despre acest subiect dar nu stiu ce sa intamplat ca nu apare postat pe nicaieri)
Discuție Mostenire Casa
Buna Ziua.

Eu sunt infiat de Bunicul vitreg, care a decedat anul trecut, el mai are o fica.
Dupa decesul Bunicului, majoritatea procentajului casei a trecut pe numele Bunicii iar restul de nu stiu cat la suta a fost impartit intre mine si fica Bunicului.
Bunica a facut precontractul pe numele meu, ca dupa decesul dansei, partea Bunicii se adauga mie.
Acum intrebarea mea este cam cat are fiecare si daca poate fica Bunicului sa o oblige pe Bunica sa ii dea bani sau sa vanda partea sa unui strain?
Si mai este si intrebarea, daca punem noi, eu si Bunica intrun fel legal sa o punem pe fica Bunicului sa accepte bani pe partea sa.
eu sunt nepot dar eu sunt infiat de Bunicul vitreg adica al doilea sot al bunici. (primul a decedat demult)
Deci sunt infiat cu acte la tribunal, de cand aveam 5 ani, ii port numele si tot asa, deci ma consider de drept copilul lui prin adoptie, nu este asa?
Buna Ziua.

Va rog sa imi spuneti care este durata maxima in care pot formula cererea pensiei de urmas.
Adica daca Bunicul meu a murit anul trecut in Noiembrie, cand expira termenul in care eu mai pot trimite o cerere catre casa de pensii.
Eu stau cam departe de Orasul in care trebuie sa merg la casa de pensii de aceea va rog sa imi spuneti daca inca mai pot duce cererea acolo la ei sau este prea tarziu.

Va Multumesc.
Va Multumesc din tot sufletul pentru raspuns.

(Exact cand era sa renunt i-am mai dat un Refresh la pagina si am vazut raspunsul, sunteti de nota 10+)
Buna Seara.
Imi puteti spune si mie, va rog mult, cam cum se formuleaza Copia hotararii judecatoresti de infiere. (Cererea imi trebuie pentru Tribunal)
Si ce alte hartii imi mai trebuie ca sa obtin Copia hotararii judecatoresti de infiere.
Va rog mult sa imi spuneti cat mai urgent.

VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Va multumesc mult pentru raspunsuri.