avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Activitate Luiza Andreea

Activitate Luiza Andreea

Vă mulțumesc!
Bună ziua,
Urmează să depun dosarul de angajare pentru un post în domeniul în care mi-am terminat studiile iar unul dintre documentele ce trebuie atașate la dosarul de angajare este reprezentat de ,,carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor". Fiind la prima angajare cum ar trebui să procedez? De unde pot dobândi un act ce poate dovedi că nu am vechime în muncă? Sau mai exact ce trebuie sa fac pentru a îndeplini acestă cerință?

Mulțumesc anticipat!
Bună seara!
De curând tatăl unei prietene a decedat, din cele cunoscute de mine familia poate beneficia de un ajutor de deces.
Acesta lucra cu carte de muncă ca și muncitor calificat în construcții. Din câte știu angajatorul trebuie să ofere asiguratului salariat acest ajutor familiei, dar societatea/firma refuză oferirea acestui ajutor.
Acum vine întrebarea mea: Societatea are acest drept de a refuza oferirea jutorului de deces? Dacă ,,da,, , de ce, care sunt motivele? iar dacă ,,nu,, ce este de făcut?
Mulțumesc anticipat!
Buna ziua!
Nu stiu daca este locul potrivit unde pot rezolva aceasta nedumerire ...Dar imi incerc norocul si poate ma ajuta cineva cu o rezolvare?
Am de facut un act de contestrea....mai exact o contesatie prealabil[ pentru o speta data (contecios administrativ).
Ma poate ajuta cineva, pot atasa si speta pentru orice eventualitate.
Multumesc!
Răspuns la discuția Drepturile omului in Europa?
Vă mulțumesc!
Bună seara,

Îmi doresc să aflu cât mai multe informații despre drepturile omului în Europa, pentru întocmirea unui referat cu același titlu, Îmi poate oferi cineva câteva surse bibliografice despre acest subiect sau câteva informații clare și precise pentru a mă ghida în realizarea referatului ce îmi este necesar la un interviu:

Vă mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Luare în spațiu.
Apreciez gluma dvs. Mulțumesc pentru răspuns!
Răspuns la discuția Luare în spațiu.
Va multumesc frumos!
Bună ziua,
De curând am fost luată în spațiu de o anumită persoană pentru a putea susține examenul auto în alt județ. Persoana care m-a luat în spațiu acum nu se află în România iar sora mea ar dori și ea să fie luată în spațiu din același motiv pentru a susține examenul auto...acum vă adesez întrebare care e un pic ciudată...Eu dacă sunt luată în spațiu de acea persoană o pot lua eu în spațiu pe ea sau este necesară venirea acelei persone în România?
Mulțumesc anticipat!
Răspuns la discuția Master Drept
Bună seara!
În cadrul Facultăți de Drept la admitere studii universitare de master există specializarea ,,Drept european,, unde se pot înscrie absolvenții de licență ai oricărei facultăți, cu condiția frecventării în semestrul I master a unui anumit curs de complementare de Teorie generală a dreptului, finalizat cu examen.
Credeți că mă va ajuta cu ceva, sau în ce mă va ajuta să profesez?
Mulțumesc anticipat!