avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Activitate Dianna0512

Activitate Dianna0512

Am înteles. Dar concediul medical nu este considerat activitate? Nu am avut contractul suspendat, doar din noiembrie.
Bună ziua,
În anul 2022-2023 am fost în concediul postnatal pană în noiembrie, iar apoi am intrat în CIC. Oare nu trebuia să primesc şi eu prima didactică?
Dacă da, se mai poate face ceva acum?
Mulțumesc
Buna ziua.
Sotul s a angajat la o firma din alt judet si pentru ca nu au sediul in judetul nostru(fiind singurul angajat de aici) i a trecut ca punct de lucru adresa noastra de domiciliu. Este legala treaba? Ne afecteaza cu ceva in ceea ce priveste locuinta noastra? Tin sa precizez ca nu are nici un act de la noi.
Bună ziua!
Pentru iesirea din indiviziune este nevoie de sentinta finala de intabulare a vecinului?
Bună seara, am obtinut proiectul de mansarda. Toate actele sunt gata, dar daca acum nu vreau sa mai fac, are ceva ca am proiectul nu si nu il pun in practica?
Discuție Divort
Bună ziua. Suntem casatoriti de 4 ani si vrem sa divortam. De cand ne am casatorit locuim la mama. In cazul unui partaj, sotul are dreptul la proprietate?. Tin sa precizez ca proprietatea este pe mama, eu nu am nimic
Răspuns la discuția Mostenire
Mama trăieşte. E vorba despre ce s-ar putea intampla in viitor ca sa stiu cum ar fi cel mai bine. In momentul in care, totul devine o mostenire, ma refer toata casa, in caz de divort, sotul are parte din tot ce mostenesc eu sau strict partea pe care o facem împreună?
Discuție Mansarda
Buna ziua,
Poate fi trecuta mansarda pe alt proprietar decat proprietarul casei? Mansarda sa aiba alt proprietar decat casa.
Răspuns la discuția Mostenire
E mostenire. Asta incerc sa aflu. Se poate trece doar mansarda pe numele meu? Restul sa ramana pe mama. Iar in caz de divort, sa impart doar mansarda nu si restul.

Discuție Mostenire
Buna ziua,
daca casa este intabulata si totul este in regula pe mama mea si eu impreuna cu sotul meu vrem sa facem o mansarda trecuta pe numele meu, in cazul unui divort sotul va avea parte din toata casa sau strict din mansarda?