Va rog frumos, ce as vrea eu sa stiu:
Daca o persoana vrea sa lase un apartament sau o casa cuiva, persoana sau societate
1. daca face testament, il poate scrie de mana si sa-l tina acasa? Si daca moare, sau se apropie clipa de moarte, este valabil acest testament si poate sa il dea persoanei care este beneficiarul testamentului? Si acea persoana sau societate sa devina noul proprietar? (dupa moarte)
2. Aceeasi intrebare despre donatie, poate fi scrisa de mana si tinuta acasa? Si data beneficiarului daca se apropie moartea?
Nu este vorba de bani, ci de faptul ca se doreste ca o anumita persoana sau societate sa devina proprietar.
Va multumesc si va urez o zi buna!
Ce sa fac cu vecina de deasupra care nu repara parchetul care scartaie de 7 ani? Trebuie sa ma duc la judecata, cred, caci cu politia nu am rezolvat nimic, cu strigatele nimic. Este de piatra! Cum sa traiesti auzind mereu cum se merge deasupra ta??? Am bube in cap de stres. Nu am pomenit asa ceva, sa tina la un parchet vechi, practic niste lemne, vechi de 34 ani? Ati mai auzit asa ceva? Eu nu credeam ca pot exista asemenea persoane. Oare nu s-a saturat sa mearga cu scartaitul la picior? Nu pot pleca din cauza mamei, care este batrana, nu aude si nu vrea sa plece. Ma chinuiesc numai eu! Ati mai auzit asa ceva?? ? Ce sa fac?
Multumesc pentru raspunsurile de la "Apa pe orizontala". Pana acum adm, care este si presedinte de asociatie nu mi-a zis nimic. Vom vedea ce va mai fi. Acum alta problema. Vecina a furat 3, 5 m din hol bloc, acum vrea sa vanda ap. Unde sa reclam sa nu vanda cu ce a furat? Eu am luat aici de nevoie, fiind data afara din casa cu mama, si acum nu mai pot trai 40 m, 2 camere, numai probleme, mama e f batrana, nu vrea sa plece. F amarata sunt!
Multumesc pentru raspunsuri. Pana acum adm, care este si presedinte de asociatie nu mi-a zis nimic. Vom vedea ce va mai fi. Acum alta problema. Vecina a furat 3, 5 m din hol bloc, acum vrea sa vanda ap. Unde sa reclam sa nu vanda cu ce a furat? Eu am luat aici de nevoie, fiind data afara din casa cu mama, si acum nu mai pot trai 40 m, 2 camere, numai probleme, mama e f batrana, nu vrea sa plece. F amarata sunt!
Sunt tare suparata. Nu mi-a spus nimeni nimic si am vazut afisat la panou ca se opresc bani pt apa pe orizontala. Stau in Giurgiu, bloc 4/300, un bloc cu multe nereguli, cea mai mare fiind ca in urma cu 33 de ani, cei din bloc au luat din holul blocului, 3,5 m intr-o parte si tot atat in cealalta. A ramas un hol mic. Unde stau eu sunt trei usi una langa alta, iar cand ies cei din dreapta se aude in sufragerie. In dreapta usii mele este panoul de electricitate nou, pus in 2006, in stanga panoul vechi, deasupra usii trec cablurile facand legatura dintre cele doua. Nici gaze nu mi-am pus, am centrala electrica. Daca imi puneam, nu stiu unde se punea contoarul. A mai ramas o bucatica de hol, deoarece si-au inchis si pus usa si ceilalti din partea cealalta. Am facut scrisoare catre administrator ca nu sunt de acord cu apa pe orizontala, ca au luat din holul blocului si nu mai este loc de contor pt apa.
Acum intreb:
1) Eu nu doresc asa ceva, apa pe orizontala
2) Cui sa reclam luarea din holul blocului, care din mare ce era, daca mai are 3-4 m?
3) Am ajuns in acest bloc mai rau decat in epoca Ceausescu, ma obliga de 14 ani sa fac ce nu doresc.
Pot fi obligata sa pun apa pe orizontala?
4) Deasupra am vecina care de 6 ani si 4 luni nu-si repara parchetul vechi, deteriorat, de 33 ani. Reclamatii politie, am un dosar intreg, nimic!
Traiesc intr-o mare hartuiala. Eu plecam de mult din acest bloc, dar am o mama in varsta, de care am grija, care nu doreste a pleca, cum sunt cei f batrani. Si cum nu-mi ajungeau cele de dinainte, a dat si apa pe orizontala peste mine! Macar daca as putea sa fac sa nu ma mai oblige acest bloc sa fac ca la armata ce spune acest administrator, care este tartorul in acest bloc! El le scorneste pe toate. Va multumesc.
Un profesor a participat la titularizare 2017, disciplina cultura civica. A luat 5.85 la titularizare. Studii : drept. La repartizare candidati intre 5 si 7, conform calendarului, prof i se atribuie 10 ore TIC (Tehnologia Informatiei si a Comunicatiilor), pe langa 8 de cultura civica. Intrebare: ce studii trebuia sa mai aiba prof respectiv ca sa i se atribuie 10 0re de tic? Si daca este normal asa ceva? Pe site figureaza doar cu studii drept.