avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Activitate barandaniel

Activitate barandaniel

Buna ziua

Cum face un petent - parte vatamata intr-un dosar - sa-i determine pe procurorii de la SIIJ sa permita studierea dosarelor. Acestia ignora solicitarile pe care petentul le face zilnic de mai mult de 70 de zile. S-a ajuns la solicitarea cu nr. 73 !!!!!!!!! si procurorii ignora in continuare, nu se respecta Legea nici la SIIJ.
Cum sa mai fac. Sunt disperat :(((((((
Cu stima,
Daniel

Arat mai jos extras din ultima trimitere catre SIIJ:

Fw: Redir.: Fw: Solicitarea nr LXXIII pentru consultare dosar

Buna dimineata, domnule Procuror sef-adjunct al SIIJ

Aveti in atasamentul prezentei trimiteri solicitarea istorica, (de acuma putem spune "solicitare antica" daca sunt deja mai mult de 70 de zile de cand se trimite zilnic) a petentului, semnata si scanata pentru trimitere, in care arata ca cere sa studieze dosarele in care el este partea vatamata si care sunt "in lucru" la Sectie. Dosarele sunt despre "GUDUMAC OCTAVIAN - PROCUROR INFRACTOR"

Trimit acum si catre AVOCATUL POPORULUI, MINISTERUL JUSTITIEI. CSM, INSPECTIA JUDICIARA si PARCHETUL de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru luare la cunostinta. Probabil acolo nu stie nimeni cum se lucreaza la Sectia Speciala. Faptele semnalate ca fiind comiteri de infractiuni sunt de o mare gravitate atunci cand sunt comise de catre persoane ajunse in pozitia de procurori ai statului si apreciez ca fiind de o gravitate si mai mare aceste fapte atunci cand sunt produse la Sectia care investigheaza infractiunile comise in justitie.

Voi trimite pana cand mi se va aproba solicitarea.

Cer sa fie respectata Legea !!!!

CER SA MI SE APROBE SOLICITAREA PENTRU STUDIEREA DOSARELOR PENTRU CA LEGEA IMI PERMITE !!!!
In aceste dosare figurez ca fiind partea vatamata si Legea imi permite sa solicit studierea lor, am in vedere art. 81 din NCPP.

Va spun, cu parere de rau, ca s-a ajuns la aceasta a 73 - a solicitare a petentului de a putea studia dosarele pentru motivul ca la precedentele 72 nimeni nu raspunde.
Răspuns la discuția Recuzare judecator
da, poti
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va multumesc pentru raspuns

prompt, succint si, mai ales, competent
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va multumesc pentru interventie

e clar ca sunteti politicoasa. voi da curs ordonantelor dumneavoastra :)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
dragul meu,

in primul rand esti nepoliticos cand mi te adresezi la persoana a II-a singular. nu am mers la aceeasi gradinita de cartier, nu ne cunoastem si nu suntem amici.
pe urma, nu esti atent la ce citesti. zic acolo despre infractiuni comise de catre magistrati, situatie pentru care a fost infiintata sectie speciala in ministerul public.
care ar fi rolul csm daca nu are nici un rol in aceasta procedura?
cum facem sa sesizam la aceasta sectie? vrem sa chemam in judecata un procuror care incalca legea.
e o plangere normala care se repartizeaza la sectie speciala ulterior sau facem plangere direct la sectia speciala?
Răspuns la discuția recuzare judecator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va multumesc pentru raspuns

e un judecator caruia i s-au repartizat "aleatoriu" in aceeasi sedinta doua cauze in care sunt petent "parte vatamata", grefierul lui nu vede bine si greseste citatia care nu mai ajunge la petent si nu vede situatia de incompatibilitate in care se afla seful. grefierul nu sesizeaza, asa cum este cerinta CPP. ma gandesc s cer recuzarea amandurora.
se poate in aceeasi sedinta sa soliciti si stramutarea?
in cazul in care soliciti recuzarea unui judecator si spui ca ai indoieli cu privire la impartialitatea completului poti sa te astepti la represalii?
poate fi considerata o astfel de cerere ca o ofensa adusa judecatorului?
Răspuns la discuția sesizare din oficiu procuror
da

zic, cand ai o plangere care nu iti convine te sesizezi "din oficiu" pe ce probleme vrei tu. nu mai conteaza ce scrie omu ala in plangere pentru ca te-ai sesizat, dar din oficiu. asa plangerea moare la nastere sau iese cu malformatii :))
Răspuns la discuția sesizare din oficiu procuror
multumesc pentru raspuns

"memoriu" au zis ei. eu am facut plangere la prim procuror si am zis acolo "acesta nu este un memoriu, este o plangere penala" :)