avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Activitate Ana maria1989

Activitate Ana maria1989

Răspuns la discuția Adeverință vechime
Si cererea unde trebuie depusa?
Buna ziua ! Vechiul angajator nu vrea sa îmi elibereze adeverință de vechime ! Cum procedez sa o obțin ? mulțumesc
Răspuns la discuția Amenda rovinieta
Mulțumesc mult pentru ajutor !!

danyo a scris:

Email cu radierea de la primarie a auto respectiv la CNADR si la DRPCIV, sub forma de petitie. Listati dovada trimiterii. In petitie nume, prenume, adresa completa, C.I. Petitia nu este necesar sa fie semnata, doar sa contina datele de identificare ale dvs., ca fost proprietar al masinii, in care ii anuntati ca astasati radierea nr...din data de ... a auto nr... emisa de ....Succes.

Răspuns la discuția Amenda rovinieta
Am înțeles ! Acum o să trebuiască să depun la judecătoria de care aparțin o cerere de anulare a procesului verbal de constatare ! Ce mai pot face ca in acest timp sa nu mai am surprize din acestea până se rezolva cu judecătoria?

danyo a scris:

Termenul de 15 zile curge de la data primirii procesului verbal si nu de la data intocmirii acestuia. NU puteti contesta ceva ce nu stiati ca exista. Data primirii este data postei trecuta pe plic

Am vândut un autoturism de 2 ani eu am scos o de la primărie și astazi am primit un proces verbal de constatare că acum 2 luni am fost prinsă fara rovinieta ...se poate face contestație în această privință ? Eu am scos fiscalul la ea de când am vândut.o ! Ce am de făcut ? Procesul de constatare este din data de 2.4.2018 dar eu tocmai astăzi l-am primit !
Discuție Concediu
Buna ziua ! Mi-am încetat contractul de munca la vechea firma de 15 noiembrie 2017 ,pe data de 17 m-am angajat la actuala firma unde lucrez ! Întrebarea este ..dăunează cele 2 zile la concediul de creștere a copilului ? Specific că sunt însărcinată în 5 săptămâni!Va mulțumesc
Discuție Asigurare
Am avut un accident acum 3 luni ! Singura victimăa acestui accident am fost eu! Țin să precizez că tot eu am provocat accidentul..acum după atâta timp am primit o înștiințare cum ca eu trebuie să plătesc cheltuieli de spitalizare pe doua zile 21 de mil..eu tot odată am asigurare medicala sunt angajata cu forme legale de munca..vi se pare normal??
IRIS AG BROKER de ASIGURARE a scris:

Buna ziua,

Dumneavoastra ar trebui sa cunoasteti ce servicii vi s-au prestat - trebuie sa intrebati pe cel care va solicita plata.

Din prezentarea dvs. ar rezulta ca serviciul este de calculatie deviz / valoare despagubire.


Buna ziua! In urma cu o Luna am avut un mic accident ! Sa deschis un dosar de dauna ! Sa emis de la service ul unde am dus mașina o factura proforma cu valoarea sumei care acoperă reparatii le și care a fost transmisă companieei de asigurare Asirom ..acum mie de la service mia spus că trebuie să le achit lor o suma de 500 lei pentru aceasta factura ! Precizez că service ul nu este partener cu compania de asigurări! Întrebarea mea este ..eu de ce sa le achit aceasta suma de 500 lei ? Doar pentru factura proforma ? Este corect așa ceva? Și ce urmează să mai fac eu ?
Buna seara ! Problema mea este urmatoarea ! Am un copil pe numele meu .care de fapt nu stiu daca este al meu ..acum are 10 ani si in accest timp nu l am vazut decat de 2 ori..a fost batut de bunicul sau si am inteles ca a fost luat de protectiia copilui ..pe mama nu il intereseaza de el ..am inteles ca acum o sa primesc eu o citatie acasa cum ca daca vreau sa il iau eu la mine daca nu ajunge la orfelinat ..intrebarea mea este : daca eu nu vreau il poate lua o ruda de a mamei sora unchii matusa in grija sau este obligatoriu sa vina la mine ?