avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate SergiuHarjau

Activitate SergiuHarjau

Va multumesc mult, deci in continuare, daca anularea cererii se va dispune pe la finalul lunii august, inceputul lunii septembrie, este corect de presupus ca va trebui sa inapoiez permisul de conducere in jurul datei de 12 septembrie, corect? Ati fost de un real ajutor, va multumesc foarte mult.
Scrisoarea in care imi sunt solicitate informatii suplimentare a fost primita astazi in posta, a fost emisa la 9 august. In aceasta spune ca trebuie sa aduc niste informatii, in maxim 10 zile, sub sanctiunea anularii cererii de plangere impotriva procesului verbal.
Okay, stiu acest lucru. Intrebarea mea este, cat dureaza, in medie, pana se va pronunta hotararea judecatoreasca, tinand cont ca cererea mea va fi respinsa din motivele mentionate mai sus?
In urma depunerii unei plangeri, am primit in posta o scrisoare in care sunt obligat sa aduc niste completari cererii in maxim 10 zile, completari fara de care aceasta se va anula. Pe certificatul de grefa scrie ca in 15 zile de la hotararea judecatoreasca ce imi respinge cererea trebuie sa inapoiez permisul. Eu am primit scrisoarea astazi, si intrebarea mea este: daca nu trimit informatiile (deoarece am realizat ca am sanse de castig extrem de mici) inseamna ca in 25 de zile trebuie sa depun permisul la politia locala? Sau cum se calculeaza cele 15 zile mentionate in certificatul de grefa? Stiu ca probabil voi fi citat prin posta cand se va anula cererea, dar nu voi fi acasa in urmatoarea luna. Va multumesc anticipat!
Am facut o cerere de anulare a unui proces verbal acum 3 saptamani, cerere in care am specificat si unde vreau sa-mi primesc scrisorile. Totusi, intre timp, judecatoria mi-a solicitat alte informatii, precum martori sau alte inscriptii ce imi sustin cererea. Daca nu voi depune aceste informatii la judecatorie, cererea va fi anulata. Ideea este ca baza plangerii mele este slaba, si nu stiu daca cererea va fi respinsa sau nu. In caz ca cererea va fi respinsa, va trebui sa inapoiez permisul de conducerere politiei locale. Eu voi depune informatiile cerute maine, dar voi fi plecat pentru 3 saptamani. Pot depune si o cerere unde solicit o alta adresa pentru viitoarele scrisori? Va multumesc mult!
O proba cu care imi sustin plangerea poate fi Ordonanta Guvernamentala din 2/2001? Deoarece pe baza acelei ordonante am compus plangerea.
De asemenea, in ce mod se formuleaza aceste lucruri? Care este tiparul, cum trebuie sa ma adresez, si cui, Domnului Presedinte al Judecatoriei?
Va multumesc extrem de mult, sunteti de un real ajutor!
Acum doua saptamani am depus o plangere asupra unui proces verbal contraventional, cu dorinta de a anula acel proces, pe motiv de necompletare adecvata, locul mentionat in procesul verbal nu era veridic cu locul unde s-a intamplat contraventia.
Astazi am primit o scrisoare in care mi se spune ca sunt obligat in a indica urmatoarele, citez: numele si prenumele, denumirea paratului, domiciliul sau resedinta ori sediul partilor, aratarea dovezilor pe care se sprijina fiecare capat de cerere iar pentru martori, numele, prenumele si adresa de domiciuliu/ resedinta.
Ce trebuie, mai exact, sa depun la judecatorie? Este vorba de agentul constatator? Informatiile sale? Martori nu am, deci presupun ca acolo nu am de depus niciun document.
Va multumesc foarte mult!
Care este necesitatea diacriticelor in situatia tehnoredactarii?
Este necesar ca o plangere pentru un proces verbal sa fie scrisa de mana? Poate fi tehnoredactata si semnata la final cu un pix? Multumesc anticipat!
Ati recomanda sa rescriu tot procesul verbal dupa modelul propus de dumneavoastra, sau doar sa mai adaug un paragraf la final care mentioneaza si procesul Anghel contra Romania si faptul ca situatia mea este asemenea?