avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Activitate ciprigst

Activitate ciprigst

buna ziua. in contextul modificarilor aparute prin legea 203/2018, datorita art 25 al(2) - ,,La data intrării în vigoare a ordinului ministrului afacerilor interne prevăzut la art. 109 alin. (4) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 ..... anexele nr. 1A și 1D din Regulamentul de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 195/2002 .... se abrogă. -adica este abrogat tocmai modelul procesului verbal de contraventie, vor putea fi contestate procesele verbale de contraventie pe acest motiv ?
va multumesc
Buna ziua. Am o intrebare referitor la executarea unui proces verbal de contraventie intocmit eronat prin mentionarea gresita a numelui contravenientului, insa procesul verbal nu a fost contestat de catre contravenient conform prevederilor OG2/01. Care ar fi calea legala de urmat pentru luarea in debit a pv de catre administratia fiscala si executarea silita
Exista posibilitatra in cazul unui inventar ca sa se sesizeze lipsa bunului, apoi in urma verificari inregistrarilor sa constate ca a fost sustras si sa depuna plangere la politie.
Pana atunci, vorba romanului ,, hotul neprins.... ''
Răspuns la discuția Furt din magazin
Daca prejudiciul a fot recuperat, reprezentantii magazinului nu se constituie parte civila in cauza, probabil urmeaza o clasare
Răspuns la discuția Revocare donatie
Proprietar in cf era mama mea. Fiind casatorita cu tatal meu, la incheierea actului de donatie a fot trecut si tatal meu ca si uzufructuar.
Mostenitorul care a aparut este un urmas al fratelui meu vitreg careva decedat in anul 2007, despre care eu stiam ca ar fi discutat cu privire la mosteniri, si acesta ar fi renuntat in schimbul unor sume de bani ( nu am gasit nici o hartie care sa ateste acest lucru)
Răspuns la discuția Revocare donatie
Proprietar in cf era mama mea. Fiind casatorita cu tatal meu, la incheierea actului de donatie a fot trecut si tatal meu ca si uzufructuar.
Mostenitorul care a aparut este un urmas al fratelui meu vitreg careva decedat in anul 2007, despre care eu stiam ca ar fi discutat cu privire la mosteniri, si acesta ar fi renuntat in schimbul unor sume de bani ( nu am gasit nici o hartie care sa ateste acest lucru)
In anul 2009 am primit prin donatie de la parintii mei o casa si tren agricol acestia rezervandu-si drept de uzufruct viager, anterior donatiei, proprietarul bunurilor pe acte fiind doar mama mea. In 2015 mama mea a murit, iar acum tatal meu doreste sa anuleze contractul de donatie pe motiv ca ar mai exista un mostenitor. Eu am investit in casa in aceasta perioada sume mari de bani pt renovare insa nu am pastrat chitante sau facturi. As putea sa ii cer tatalui meu daune pt investitiile facute deoarece a declarat atunci ca bunul donat este liber la masa succesorala, iar acum spune ca a declarat mincinos? (Eu nu investeam in casa daca stiam ca are o problema din punct de vedere legal)