Buna ziua.Mama mea mi-a facut procura sa depun actele pentru pensie de urmas si sa ii ridic apoi pensia .Casa de pensii mi-a trimis email ca procura nu este valabila pentru ca are termen 3 ani.In procura este specificat art.2015 si 2016 ale noului cod civil.
Pe palierul de la etaj cineva a legat bicicleta de țeava de gaze care este lângă ușa mea. Culmea este ca nu aparține la nimeni după etaj. Am dat nota explicativa la toți ptr. ca au crezut initial ca este a mea. Eu am 2 biciclete dar le țin în apartament. Ai voie sa legi o bicicleta de țeava de gaze din imobil.?
Am cumpărat un apartament și o parcare subterana într-un complex rezidențial. În actele de vânzare sunt trecute cota parte din drumul de acces. și din curte. Dezvoltatorul mai are voie sa vândă locuri de parcare pe drumul de acces.?
Intre mine si vecin exista un lac care a fost folosit pana la un punct.La primarie acest lac nu figureaza in schita imobilelor.Primaria a spus ca nu exista cadrul legal.Am voie pe malul meu sa am pomi?Precizez ca cu toti copacii dupa margine am tot fost obligati sa mutam gardul pana cand copacii au ajuns dupa gard din cauza eroziunii..A fost un proces in 1984 in care martorii au spus ca este bun comun dar ca doar vecinul are grija de acest lac.La acel proces sa spus ca lacul are 5m latime si 15 m lungime dar in realitate are 10m latime si 30 lungime.Vecinul are atata grija incat de atunci tot mutam gardul.Precizez ca in perioada dinainte de proces noi am intrat si am intarit malul de pe partea noastra.Am nevoie de o consultanta juridica.
In perioada 15 30iunie nu. a existat nici un conflict.In data de 28 iuniese spune in procesul verbal ca sa intamplat.Persoana a facut reclamatia in urma vizitei celor de la Mediu si se pare ca a luat amenda deoarece revarsa apa de la baie in canalul de colectare a apei aluvionare care ajungea in poarta mea..Era la a doua vizita a celor de la mediu intr_un an Noi nici nu am stiut ca au venit,de si ar fi trebuit sa treaca sa ne anunte .Aceasta persoana ne hartuie de ani de zile.Este prima oara cand am hotarat sa merg in instanța deoarece estte un abuz .al politistului.
Am facut facut contestatie la judecatorie pentru o amenda pe legea 61/1991 ,Precizez ca am primit un proces verbal intocmit la 16 zile prin poștă nesemnat de mine ,in care sunt acuzat ca am adus injuri unei anumite persoane,nu am fost anuntat,iar mai mult in accea perioadă nu a fost nici un coflict.,Ce urmează sa mai fac incontinoare?