avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters437872

Activitate ContSters437872

Va rog sa_mi spuneti unde pot sa ma interesez de starea de sanatate a fiului meu internat in spital psihiatric in Germania.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumim pentru răspuns tuturor.
Am sa las nepoatei mele (ficei lui) testament după moartea mea si a fiului meu sa moștenească.Am înțeles că se poate.
Cum aș putea să blochez vinzare apartamentului meu după deces deoarece am un singur fiu si are probleme cu alcoolul Vreau sa-l protejez să nu ajungă pe drumuri.
Răspuns la discuția mostenirea nepoatei
Multumesc din inima
Fiul meu declarat iresponsabil a fost casatorit in Germania si are o fica El est homosecsual (bisecsual) si mi_a spus ca nu e fica lui.Cum as putea sa aflu daca e nepoata mea daca el nu face textul de sterilitate.Nu stiu unde este.Se poate face compatibitatea bunica_nepoata?
Fiul meu care a comis o infractiune in Germania in urma unei expertize psihiatrice a fost transferat la spital psihiatric.Doresc sa cer transfer in tara.Va rog sa_mi spuneti daca se poate cere asa ceva.Multumesc.
Răspuns la discuția Arestat in Germania
anamaria.pristavu a scris:
Executa
Executa o pedeapsa de 4 ani de inchisoare.
Fiului meu arestat in Germania la cererea mea i sa facut tomografie la cap in urma careia i sa gasit ceva la creerul mic.As dori sa stiu daca in acest caz i se schimba starea de arest.Multumesc.
Sa realizat controlul psihiatric si la tomografie i sa gasit ceva la creerul mic.As vrea sa stiu daca i se schimba starea de arest in urma acestui diagnostic.

Am un fiu arestat in Germania care in copilarie a fost diagnosticat cu Traseu iritat difuz cu incetari de gindire, si as dori sa cer o expertiza psihiatrica.Ma intreseaza ce trebuie sa fac sa obtin expertiza.Multumesc.