avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate Mgsgeorge

Activitate Mgsgeorge

Buna ziua tuturor, Moștenire , succesiune , după decesul părințiilor eu și fratele meu am dobindita fiecare 1/2 din apartamentul părinților decedați, fratele meu la împuternicit pe fiul meu biologic să-l reprezinte în tot ce însemna înțelegere,
acte , etc fratele fiind plecat din tara.Bun pina aici , eu vreau sa mă mut in apartament așa cum și părinții doreau dar nu au apucat să facă un demers in acest sens , fratele a cedat cota sa 1/2 din apartament băiatului meu, practic am eu 1/2 de după moștenire/ succesiune și băiatul tot 1/2,.Băiatul nu vrea să-mi de-a dreptul de a locui în acel apartament și dorește o suma pe care eu in acest moment nu o am in totalitate ( el vrea toți banii o data urgent) si nici nu am de unde sa împrumut pentru a face suma totala ceruta de baiat pt cei 1/2 primiti de la fratele meu, Băiatul vrea sa cumpere acea parte de 1/2 partea mea iar eu nu doresc sa vind baiatului care oricum peste timp tot lui ai va reveni ,si chiar daca as vinde suma nu ar ajunge pt un alt imobil in care sa locuiesc eu și actuala mea sotie . Ce se poate face in această situație , daca eu mă mut in apartament ce risc ? Mulțumesc anticipat tuturor pentru răbdare, interes , timp și sfat.
Bun , și dacă nu ar fi greva foamei doar greva de protest care ar fi demersurile va rog?
Greva foamei, Bun găsit tuturor, va rog să-mi spuneți dacă știți cui trebuie să mă adresez și ce demersuri legale trebuie sa fac pentru a intra legal în greva foamei în fața Primăriei? Mulțumesc anticipat tuturor dispuși să mă îndrume.
Buna ziua , este cineva aici sau cunoașteți ori mă puteți îndruma către cineva care poate face Cadastru și intabulare pentru o casa cumpărată cu C. V. pe legea 112, menționez că locuința se afla in sector 5 București, posed C.V. și dovada achitării integrale , am rol la financiar și mai am un contract de închiriere pentru un teren cu suprafața de 111 mp dar in care se afla și casa cumpărată., Mulțumesc anticipat .tel contact 0733911773 ,Mușat George
Sumele cash nu trebuiesc numărate in fața notarului, tranzacția între părți nu trebuie validata de notar? Să facă notarul dovada că am primit bani in biroul notarial sau sa vina cineva cu act bancar care sa ateste faptul că am primit eu bani, înțelegerea de preț cît și bani dați daca au fost dați sau dus către fosta sotie,poate ,

gi-jane2 a scris:

Pai proba ca a primit banii e chiar declaratia vânzătorului pe contract ca a primit, apoi e problema ca s-a trezit peste 10 ani, eu nu ii dau nicio sansa. Desigur, n-are decât sa încerce, numai ca incercatul costa.
PS notarul nu v-a convins cu nimic

Spre cunoștința dumneavoastră încrederea în faptele și promisiunile soție
mele la acea vreme nu punea la îndoiala cuvintul ei , dar imediat de după lucrurile s-au schimbat .fapt ce au dus și la divorț , la acea vreme era la mijloc și un minor etc etc .Cu tot respectul Și chiar daca fapta ar fi prescrisă de timpul scurs tot rămîne prejudiciul ce trebuie recuperat.

raluk0207 a scris:

Da, și judecătorul va intreba:
De ce-ai semnat dacă nu ai primit banii?
De ce-ai semnat ca i-ai primit, dacă nu ti-a fost achitat nimic?
De ce acum după 10 ani și nu imediat atunci, în primele luni?
Userul pare un bărbat în toată firea, fara probleme de discernământ, major și vaccinat


Buna ziua

In anul 2013 sotia mea împreună cu sora ei și cu ajutorul unui notar public m-au convins să semnez că am primit bani pentru vinzarea unui apartament dobândit de mine și soție în urma unui C.V. cu clauza de întreținere viageră , vinzarea sa făcut către sora fostei soții, eu nu am primit niciun ban in cont sau in fața notarului și nici o altă formă de despăgubire pentru acel apartament, practic nu sunt dovezi de despăgubire sau plata către mine , exista doar semnătura mea pe acel act cum că am primit deși promisiunea soției și surori ei a fost că mă vor răsplăti - despăgubi fapt care nu sa întâmplat nici pina astăzi . Ce pot face in aceasta situație pentru recuperarea prejudiciului pe această speță?
Moștenire: In urma succesiuni un apartament se împarte la 2 părți , X dorește să vinda dar partea Y se opune vinzari si nici nu lasă pe X sa locuiască în apartament și nici nu contribuie la cheltuielile de întreținere , in această situație ce poate face X ??Mulțumesc anticipat, tot binele!
Buna ziua, mașina a fost instrainata- vinduta fara contact de vînzare cumpărare unei persoane , mașina nu mai apare cu RCA sau ITP valabile , doresc sa radiez mașina de la circa financiara, menționez că nu posed talonul sau cârtea., mașina nu știu dacă mai există sau nu fizicmultumesc anticipat.
Succesiune.Este posibil că cineva să deschidă o altă succesiune pe aceasi tema daca deja a fost contactat un notar și sau achitat/ contractat servicii de succesiune???