avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Activitate Roda2017

Activitate Roda2017

Multumesc, m-am adresat ministerului sanatatii dar probabil, asa cum ati scris si dvs mai sus, in aceasta tara din pacate nu se poate face nimic. Nimic bun, doar bete in roate si ne plimbam de colo colo. Un lucru care nu mi se pare iarasi firesc este sa duci copilul intr-un cabinet medical unde vin alti copii bolnavi, cand el este gata de revenire in colectiv. Practic il expui la alte riscuri de imbolnavire, corect?
Aceasta hotarare de guvern a mai fost actualizata intre timp?[ link extern ]
Cum se poate schimba o astfel de hotarare de guvern aberanta?
Da, neprezentarea avizului la revenirea in colectivitate dupa vacanta contrazice cererea prezentarii avizului la 3 absente consecutive, nu este asa oare? Parerea mea este ca este mai indicat sa ceri un aviz dupa o pauza mai mare de 3 zile, de ex o vacanta, mai ales daca acel copil calatoreste.
Buna ziua,

Intrebarea mea este legata de avizul epidemiologic de revenire in colectivitate la cresa. Fetita a absentat 2 saptamani din cauza une viroze usoare, joi am fost la dna pediatra si am luat avizul iar luni a fost zi libera. Vineri pediatra a fost libera. Marti cand am dus copilul la cresa au refuzat sa ni-l primeasca pe motiv ca au expirat cele 3 zile de la data eliberarii avizului. Vineri nu am dus-o deoarece am zis sa mai castige cateva zile pana cand se refacea complet. Chiar nu exista nicio exceptie in aceasta privinta? De ce daca absenteaza mai mult de 3 zile consecutiv nu mai este primita in colectiv daca nu prezinta niciun risc de imbolnavire pentru alti copii? Multumesc.
Buna ziua,

in calitate de chirias al unui bloc pot solicita administratorului sa dea drumul la caldura in bloc? Temperatura pe timpul noptii este sub 10 grade, au fost mai mult de 3 nopti consecutiv. Multumesc.
Bună ziua,
Sunt o persoană cu handicap și în prezent la salariu primesc și acel impozit pe venit.
De curând am rămas însărcinată.
Aș dori să cunosc cum se va calcula indemnizația de creștere a copilului? Se va tine cont și de impozit?
Mulțumesc frumos.
Buna ziua, doresc sa infiintez o firma, un SRL care sa aiba ca domeniu de activitate comercializarea online a bauturilor alcoolice.
Ce taxe presupune acest lucru, va rog?
Discuție PASAPORT
Buna ziua,

eu locuiesc in Bucuresti permanent dar am domiciliul in Galati in cartea de identitate. Imi pot face pasaport in Bucuresti, va rog? Sau este obligatoriu sa ma prezint la Galati? Multumesc pentru raspuns. p.s. mai exista pasasportul simplu, temporar?
Buna seara,
Vă multumesc frumos pentru răspuns dar asta cunoșteam deja.
Vă rog să recititi întrebarea mea.
Eventual mă puteți contacta la 0725046386, dacă nu este clară formularea mea.
Repet: cum pot dovedi cu text de lege că eu beneficiez prima de aceasta plată a impozitului și că firma nu are dreptul să rețină impozitul de partea ei.