avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Activitate pajura11

Activitate pajura11

Buna ziua, daca vreau sa imi personalizez masina cu logo, numar de telefon, website si alte date de contact ale firmei sau ale asociatiei inseamna ca voi plati pentru masina taxe si impozite suplimentare? Se modifica baza de impozitare a masinii in acest caz?

De asemenea, daca masina este trecuta pe comodatul firmei sau al asociatiei, se modifica baza de impozitare a masinii? Se platesc taxe suplimentare sau impozite mai mari?

Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Concurs tip loterie
Multumesc frumos!
Buna ziua, vreau sa organizez un concurs de tip loterie in care participantii trebuie sa cumpere un bilet de participare de 5 lei de exemplu si la extragere sa castige un premiu in valoare de 1000 lei de exemplu. Exista posibilitatea de a crea asa ceva? Cum ar trebui sa procedez? Unde ar trebui sa inscriu concursul? Ce cadru legal imi trebuie?
Salut, am depus un dosar de deschidere asociatie (acordare personalitate juridică) la Judecatoria Buftea si am primit urmatorul raspuns din partea celor de la Buftea:

Solutia pe scurt: Admite excepţia necompetenţei teritoriale a Judecătoriei Buftea, invocată din oficiu. Declină competenţa de soluţionare a cererii având ca obiect acordare personalitate juridică, în favoarea Judecătoriei Cornetu. Fără cale de atac.

Astept sa actioneze Judecatoria Cornetu, adica dosarul va fi transmis de la Buftea la Cornetu automat si cei de la Cornetu vor acorda personalitatea juridică fara vreo alta interventie din partea mea? sau trebuie sa depun actele din nou la Judecatoria Cornetu?

Multumesc!
Multumesc frumos pentru info!
ok, Multumesc, Ionut! Exista posibilitatea ca judecatoria sa nu dea nici un raspuns? nici pozitiv nici negativ? Am acte depuse de un imputernicit pe la sfarsitul lui august si nu au iesit nici pana acum....
Salut - se pot depune cererea si actele (dosarul) pentru infiintarea unei asociatii si prin posta? Sau doar in persoana (sau prin imputernicit) la judecătoria pe raza căreia noua asociaţie îşi va avea sediul dosarul de înfiinţare?

Multumesc!
Multumesc frumos si multumesc frumos tuturor!

ynocentta a scris:

Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie
Daca exista dosar depus la primarie,atunci presedintele de asociatie ar trebui sa detina dovada de depunere=numar inregistrare cerere reabilitare/modernizare si eficientizare energetica
In temeiul disp art 10 LK nr 230/2007 solicitati presedintelui de asociatie sa va prezinte documentul care atesta depunerea dosarului pentru modernizarea energetica a imobilului