avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Monica Boeru

Activitate Monica Boeru

Răspuns la discuția Intampinare recurs
Mulțumesc
Am câștigat în instanță dreptul de handicap grav pentru tatăl meu.Comisia de evaluare îi dăduseră handicap accentuat. Acum Comisia a făcut recurs la decizia luată de Tribunalul Ialomița. Am primit copia de recurs făcută de Comisie și o citatie în care spune sa depun intampinare în termen de 30 zile care sa cuprinda numele ,prenumele,probele.Toate acestea au fost trimise când am făcut cererea către Tribunal.Trebuie sa le trimit iar ?
Bună ziua.
Va rog sa mă ajutați cu redactarea unei contestații în vederea încadrării în grad de handicap pe care trebuie sa o depun la Tribunal.
Precizez ca tatal meu a fost încadrat în grad de handicap accentuat în condiția în care el are amputatie coapsa dreapta ,boala ocluzia aorto-iliaca tip 3 ,ischemie cronica stadiul 4 membru inferior stâng, ASS cu manifestări cerebrale coronariene și periferice,BCI,HTC 2grupde risc f înalt plaga picior stâng. ,Toate corespund cu scrisoarea medicala specialist.Precizez ca nu se poate îngriji singur,nu are proprietate personala are moștenire de la părinți într o curte unde sta cei 3 frați fără a fi dezbatuta succesiunea.Locuiește la tara,nu are toaleta în casa doar wc în curte unde nu poate ajunge datorita terenului din curte accidental si a faptului ca este wc vechi fara scaun ,fapt pt care mama are grija de el și folosește pampers.El este pensionar cu o pensie de 980 lei.
Consider ca ar fi fost normal un grad de handicap cu drept de insotitor sau indemnizatie pt insotitor.
Va multumesc
Răspuns la discuția Dreptul de evacuare cladire
Vă mulțumesc
Răspuns la discuția Dreptul de evacuare cladire
Are dreptul sa mă evacueze?
Bună ziua
Locuiesc cu soțul și cei doi copii în casa bunicii soțului din partea socrului.Precizez ca și socrii mei locuiesc în aceeași casa ,inclusiv bunica care are 89 ani și are handicap mental.Nu este făcută succesiune pe casa și nici act de proprietațe doar un certificat de moștenitor prin care socrul și sora acestuia au cedat tot în favoarea bunicii acum vreo 10 ani pentru a putea vinde pământul din câmp toate fiind moștenire de la bunicul decedat.Locuiesc aici de 22 de ani iar soțul de când s -a născut.
Când m-am mutat aici aceasta casa era din chirpici fără sobe uși și geamuri vechi.În acești ani noi am modernizat tot am schimbat uși geamuri parchet gresie cimentuit casa camere izolat.
Sora socrului era mutată la București dinainte sa vin eu în casă. Acum sora socrului împreună cu socrul meu vor ca noi sa evacuam locuinta sub pretextul ca nu ne înțelegem. Precizez ca socrul este alcoolic și face mereu scandal iar eu nu mai suport deoarece îmi deranjează liniștea și copiii mereu.
am spus sa mă despăgubească pentru ce am făcut și plec dar ei vor sa evacuez locuinta apoi sa îi dau în judecata pentru despăgubire. Precizez ca tot noi (eu și soțul )am suportat cheltuielile cu lumina cablu apa în toți acești ani.
Ce pot face,ce drepturi am ?
Va mulțumesc anticipat
Vă mulțumesc!
Lucrez la o societate unde momentan sunt în concediu de odihnă. Mă pot angaja la o alta societate în timpul concediului ?
Trebuie sa fac cerere pentru incheierea activității și intreruperea concediului?
Răspuns la discuția Neplata credit nevoi personale
Mulțumesc mult.
Am crezut ca nu m-ați ințeles,îmi cer scuze.
Ideea era ca nu am mai platit de multe luni (din motive)personale și intrebam dacă au dreptul legal sa transmită dosarul în instanță dacă cu ei nu am semnat nimic .Vă mulțumesc și îmi cer scuze încă o data dacă am supărat cu ceva.
Răspuns la discuția Neplata credit nevoi personale
Nu asta am întrebat. Știu cât mai am de plata primeam mereu notificări acasă în fiecare lună în care din total îmi scădea exact suma depusă.