Mulțumesc frumos! Este vorba de sora mea care nu vrea sa ma despăgubească așa crede ea ca totul ii revine deși eu am avut grija de mama spitalizare. înmormântare etc.
La finalizarea de succesiune una dintre părți nu este de acord și face apel cit va mai dura pina la finalizare?sau ce se mai poate modifica la apel daca trebuie sa facă despăgubire.Multumesc!
Am deschis succesiune după tată în instanță suntem doi copii. Între timp a murit și mama dosarul decurge in instanță si imi cer anumite acte de la Primăria. Sora a rămas în casa părinților dar eu umblu după acte și Primăria nu le eliberează fara impozitul plătit.de doi ani plătesc impozitul la casa părinților deși locuiește sora.pot cere evacuarea surorii din casă daca nu a făcut investiție si nu plateste impozitul?
A fost deschis un depozit angro de alimente intre blocuri unde se descarca și incarca marfa sub ferestre .gălăgie. nu se respecta program de liniste este un haos total.Ce distanță trebuie sa aibă acest depozit fata de bloc?precizez nu este la parterul blocului ci în curtea blocurilor.
Succesiune după părinții eu si sora .experți evaluatori pentru casa și lotizare .sunt 5 ani de proces și 2 de cind se așteaptă expertiza au fost schimbați si degeaba tot nu au venit plus onorariu plătit ce mai pot sa fac?
Am girat o persoana la CEARE invatamint nu a plătit ratele a făcut o refinanțare si acum a venit poprire pe venit la giranți. Cind a făcut refinanțare nu trebuiau întrebați si giranți daca mai vor sa gireze în continuare?Nu se considera un nou imprumut?
Moștenire. Se dezbate succesiune după tata în instanta soția și cei doi copii. Se plătește taxa de timbru ,onorar experți evaluatori etc.trec 4 ani și procesul este în curs epidemie ,experți o tot lungesc si nu vin ca au dosare multe am cerut schimbarea si tot o lungesc intre timp moare si soția adică mama celor doi copii .Mostenitori copii care nu sau inteles unul vrea tot și altul nimic. Se fac 4 ani jumătate si procesul tot decurge cu așteptare de raport.Un copil sta în casa părintească de unde o scotea pe mama sa rămână el cu familia și mama pe drum .Doresc sa întreb cum se numește atunci cind un mostenitor folosește doar el bunul comun ce le revine la amândoi si daca este corect doar unul sa se folosească de tot.
Succesiune după tată prin judecătorie in timp ce se dezbate procesul soția moare ramin cele două fiice. Cum se va proceda in continuare daca procesul nu este terminat. Ramin in proces mostenitoarele adica cele doua fete care nu se inteleg intre ele una vrea tot alta a îngropat-o pe mama si tot ce tine de inmormintare, sa nu mai spun ca sora a schimbat iala la casa sa nu mai aiba aces la casa sora care sa ocupat de mamă. Cum va rămâne pina la urmă? Mulțumesc!
Daca procesul este in derulare se știu moștenitorii cum sa ii introducă? Am fost întrebați la început daca suntem de acord cu succesiunea in calitate de copii!