avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Activitate Marian Mitica

Activitate Marian Mitica

Divuzarea unui material total fals pe un post de TV.
Răspuns la discuția Legalitatea hotararilor AGO
Legalitatea hotararilor Adunarii Generale Ordinare ale membrilor obsteni este data de votul majoritatii membrilor obsteni cu respectarea statutului sau de cheful judecatorului.Multumesc!
REGISTRUL SPECIAL AL OBSTILOR este un registru cu totul aparte de Registrul asociatii si fundatii.In registrul special al obstilor sunt inscrise obstile infiintate in bazalegii 1/2000 iar in registrul asociatii si fundatii sunt inscrise asociatii de propietari,fundatii ,ong,etc.
Răspuns la discuția Legea 1/2000 sau OG 26/2000
Multumesc mult!
Obstile au fost infiintate in baza legii 1/2000.Obstile figureaza inscrise in Registrul special al obstilor .De ce in aceste conditii toate instantele de judecata aplica dispozitiile din OG 26/2000 si nu din legea 1/2000.
Răspuns la discuția Legalitatea hotararilor AG
Multumesc mult!
Am contestat nelegalitatea acestui articol in contencios administrativ.Multumesc mult !
Este posibil ca un act normativ secundar sa contrazica o OG cu putere de lege cum este OG 26/2000.Multumesc!
Poate instanta sa inscrie din oficiu o hotarare in RAF fara a avea o incheiere in acest sens sau este un abuz.Multumesc!
Hotararile AG care nu privesc modificari ale statutului sau a actului constituitiv si nu pot fi inscrise in RAF sunt obligatorii si legale pentru toti membrii asociati de la data adoptarii lor sau conform art 25 din OM 954/B/C/2000 ,faptul ca nu pot fi inscrise sunt ca si nule.